Citește Descrierea Oficială

O Ph.D. program BioRobotics are ca scop educarea cercetătorilor extrem de competente, cu potentialul de a fi lideri în acest domeniu. Elevii vor fi educați într-un mediu stimulativ și multidisciplinar, atât prin cursuri de nivel înalt și printr-o munca de cercetare exigent, creativ si original. Proiecte de cercetare de doctorat vor fi efectuate pe la foarte bine echipate, laboratoare de stat-of-the-art (în domenii cum ar fi bio-robotica, micro- și nano-tehnologie, biomimetics, proteze) și prin munca personală și echipa efectuate sub supravegherea de o facultate full-time angajat.

Elevii vor investiga modul biologic sisteme funcționează din punct de vedere de inginerie, și va face uz de astfel de cunoștințe pentru a urmări proiecte de cercetare provocatoare care vizează modelarea, proiectarea și construirea componentelor și sistemelor noi pentru aplicații biomedicale, cum ar fi chirurgia și reabilitare. Realizările elevilor vor fi evaluate de numărul de lucrări publicate în reviste recenzate internaționale și de numărul de brevete depuse.

La sfârșitul Ph.D. program, studenții vor poseda abilități științifice și de inginerie solide, capacitatea de a concepe și realiza proiecte de cercetare originale, și un spirit de antreprenoriat autonom.

Studenții sunt admise la Ph.D. în BioRobotics în plus la un examen de admitere de succes. Solicitanții eligibili trebuie să dețină un Master of Science (Master) grad sau titlu echivalent. Studenții de licență pot aplica, de asemenea, în cazul în care absolvent înainte de începerea cursului.

O Ph.D. Programul în BioRobotics este un program de trei ani de studii avansate și cercetare supravegheate; după încheierea programului, di Diploma Perfezionamento este conferită studenților care au îndeplinit cerința didactic și a trecut un examen final cu disertație teză; Diploma di Perfezionamento este echivalentul unui grad doctorat.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Scuola Superiore Sant'Anna »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date