Ph.D. Programul în BioRobotics

Generalități

Programul de descriere

O Ph.D. program BioRobotics are ca scop educarea cercetătorilor extrem de competente, cu potentialul de a fi lideri în acest domeniu. Elevii vor fi educați într-un mediu stimulativ și multidisciplinar, atât prin cursuri de nivel înalt și printr-o munca de cercetare exigent, creativ si original. Proiecte de cercetare de doctorat vor fi efectuate pe la foarte bine echipate, laboratoare de stat-of-the-art (în domenii cum ar fi bio-robotica, micro- și nano-tehnologie, biomimetics, proteze) și prin munca personală și echipa efectuate sub supravegherea de o facultate full-time angajat.

Elevii vor investiga modul biologic sisteme funcționează din punct de vedere de inginerie, și va face uz de astfel de cunoștințe pentru a urmări proiecte de cercetare provocatoare care vizează modelarea, proiectarea și construirea componentelor și sistemelor noi pentru aplicații biomedicale, cum ar fi chirurgia și reabilitare. Realizările elevilor vor fi evaluate de numărul de lucrări publicate în reviste recenzate internaționale și de numărul de brevete depuse.

La sfârșitul Ph.D. program, studenții vor poseda abilități științifice și de inginerie solide, capacitatea de a concepe și realiza proiecte de cercetare originale, și un spirit de antreprenoriat autonom.

Studenții sunt admise la Ph.D. în BioRobotics în plus la un examen de admitere de succes. Solicitanții eligibili trebuie să dețină un Master of Science (Master) grad sau titlu echivalent. Studenții de licență pot aplica, de asemenea, în cazul în care absolvent înainte de începerea cursului.

O Ph.D. Programul în BioRobotics este un program de trei ani de studii avansate și cercetare supravegheate; după încheierea programului, di Diploma Perfezionamento este conferită studenților care au îndeplinit cerința didactic și a trecut un examen final cu disertație teză; Diploma di Perfezionamento este echivalentul unui grad doctorat.

Ultima actualizare Nov 2015

Despre facultate

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in trai ... Citeste mai mult

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in training and research, internationalization, interaction with the job market - these are the objectives of the Scuola Superiore Sant'Anna, which offers training and postgraduate courses in Economics and Managerial Science, Law Science, Political Science, Agricultural Science and Biotechnology, Medical Science, and Industrial and Information Engineering. The Scuola Superiore Sant'Anna is a scientific community where the academic staff and researchers interact with students through a continuous exchange of cultural and intellectual ideas. Citește mai puţin
Pisa , L'Aquila + 1 Mai mult Mai Puțin