Ph.D. Programul în politică, drepturile omului și durabilitate

Scuola Superiore Sant'Anna

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ph.D. Programul în politică, drepturile omului și durabilitate

Scuola Superiore Sant'Anna

În plus față de bursele prevăzute în cererea de admitere, BV TECH SpA finanțează o bursa de trei ani în cadrul Ph.D. în Politică, drepturile omului și Durabilitate - Zona de cercetare: Drept Internațional, Legea agricole. Candidatul se concentrează / proiectul de cercetare-o pe tema "Securitate națională, apărare și Cyber ​​Warfare:. Infrastructurilor critice protecția împotriva amenințărilor cibernetice în Italia și implicațiile sale largi strategice și politice în arena internațională"

Cercetarea ar trebui să abordeze tema spațiul cibernetic ca a cincea dimensiune a conflictului în dinamica strategice ale relațiilor internaționale, cu accent special pe strategiile naționale de apărare și securitate italiene. Luând în considerare în mod corespunzător inițiativele promovate de alți membri ai comunității internaționale în domeniul securității cibernetice, de cercetare ar trebui să examineze implicațiile strategice generate de politicile și măsurile adoptate de Italia în scopul de a preveni, de a proteja și a răspunde la atacuri cibernetice împotriva infrastructurilor critice naționale. Studiul ar trebui să investigheze, de asemenea, rolul jucat, sau care ar putea fi jucat, de către sectorul privat a combaterii amenințărilor cibernetice. Cercetarea ar trebui să conducă la definirea unui set de recomandări menite să proiectarea și construirea unui model italian integrat și coerent de apărare cibernetică și securitatea națională.

Descrierea cursului

O Ph.D. Programul în "Politica, drepturile omului și durabilitate" este un program rezidential de trei ani caracterizate printr-o abordare interdisciplinară a subiectului și prin accentul pus pe probleme actuale definesc protecția și promovarea drepturilor omului.

O Programul constă în următoarea curricula (Domenii de Cercetare):

  • Drept Internațional, Legea agricole
  • International, european, și economie politică Sub-național
  • Filosofie politică, Științe Politice (Relații Internaționale)

În cadrul doctorat Programul participarea obligatorie a prelegeri, activități de cercetare, posibilități pentru școli de vară și perioadele în străinătate "coexistă" într-un mod armonizat și echilibrat. Mai mult decât atât, prin inter-bibliotecă inițiativa serviciu de împrumut stabilit, studenți, odată ce au semnatura lor supervisoràs, pot comanda toate articolele și cărțile de care au nevoie pentru cercetarea lor - în cazul în care nu sunt disponibile la universitate "s bibliotecă. Scuola Superiore Sant'Anna oferă trei burse pentru cetățenii din afara UE și patru burse pentru cei italieni și UE. În plus, elevii au toate mesele gratuit la cantina universității.

Candidații din afara UE pot depune cereri în italiană sau engleză. În cazul în care limba lor maternă nu este limba engleză trebuie să furnizeze anumite certificate lingvistice, ci o renunțare limbă ar putea fi considerate în cazul în care au completat o parte substanțială a studiului lor în limba engleză. Viitorii studenți trebuie să aibă cel puțin o diplomă de Master sau echivalent din titlu.

Propunerea de cercetare, care face parte din pachetul de aplicare este foarte important. Subiectul ales trebuie să se încadreze în cele patru domenii generale, care au fost menționate mai sus. Structura propunerii este format din: titlu de cercetare, de ce este important să întreprindă această cercetare, Scurtă prezentare a stării de artă a acestei probleme, spații științifice, obiectivele de cercetare, metodologii care vor fi utilizate, scurt program de activități care se realizează în timpul acestui curs de trei ani de studiu și bibliografie. Nu există limite pagina, dar, în general, propunerile de cercetare sunt realizate din aproximativ 3.000 de cuvinte.

În sfârșit, în cazul în care nu sunt italieni, aici este sfatul nostru prietenesc "odată primiți scrisoarea de admitere începe studiul italian intens. Deși activitățile de cercetare trebuie să fie în limba engleză, vor fi multe clase și traininguri în italiană.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Pisa, Tuscany
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Pisa, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala