Ph.D. Programul STARS

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ați venit la Praga, bun venit la Facultatea de Științe!

Facultatea de Științe, Universitatea Charles, aparține instituțiilor de cercetare de vârf din Cehia. Suntem mândri de istoria noastră bogată și de numărul de oameni de știință celebri care au lucrat aici (inclusiv de laureații Nobel pentru premiul Einstein și Heyrovsky). Membrii grupurilor noastre de cercetare sunt autori sau coautori ai sutelor de publicații din cele mai prestigioase reviste, inclusiv Nature and Science. Vreți să contribuiți la noi descoperiri în știință? Alăturați-vă nouă în programul STARS!

prof. RNDr. Jiri Zima, CSc., Dean

129435_STARS_2020_Banner_FB_1200x628px.jpg

Ce oferim în cadrul programului STARS?

Toți doctoratul studenții primesc o bursă garantată de stat de 10.500, - coroane cehe pe lună în primul an de studiu; bursa crește ușor (10.500, - + 2.000 suplimentar, - odată ce examenul de medic este trecut cu succes) pe parcursul a 4 ani pentru care se acordă. Pe lângă bursa de stat, studenților programului STARS li se va acorda și bursă STARS de cel puțin 10.000 CZK pe lună. Bursa STARS este garantată pentru o perioadă de studiu de 4 ani pentru acei studenți, care vor obține nota „A” (excelentă) în evaluarea periodică anuală.

Prin urmare, venitul lor net va fi de cel puțin 20.500 CZK pe lună (~ 800 EUR). Remunerația poate fi suplimentată de către conducătorul de proiect. Doctoratul studenții acceptați pentru programul STARS vor lucra la proiectul științific selectat sub îndrumarea supraveghetorului.

În calitate de doctorat STARS studenți la care aveți acces:

  • Supraveghere
  • Cursuri metodologice avansate
  • Laboratoare de înaltă tehnologie și facilități de bază
  • Abilități de formare a competențelor
  • Cursuri de limba cehă pentru studenții străini

Ph.D. pozițiile

Acum avem 54 de apeluri deschise, cu termen limită de depunere a cererii la 13 martie 2020. Puteți alege până la 3 poziții.

Specializări

  • Chimie
  • Biologie
  • Geografie
  • Geologie
  • Științele mediului

Vezi proiectele noastre Stars!

Informații despre Praga

Praga este unul dintre cele mai vechi centre politice, economice și culturale din Europa Centrală. Este capitala, precum și cel mai mare oraș din Republica Cehă, cu peste 1.230.000 de locuitori. Importanța Praga se reflectă în nivelul arhitecturii și al artei sale vii, a calității vieții, a gradului de dezvoltare a învățării și a semnificației și a atingerii sale culturale.

Este unul dintre cele mai frumoase și monumentale orașe din lume . Este cunoscut ca orașul a o sută de spire datorită profuziei sale de monumente istorice mărețe, frumos conservate, practic din fiecare perioadă din istorie. Aceste spire sunt cele mai bine admirate de la Castelul Praga, dominantul Praga și cel mai semnificativ monument ceh, precum și de la podurile care traversează râul Vltava meandru prin oraș ...

Praga este un afișaj al tuturor stilurilor și mișcărilor artistice. În 1992, centrul istoric al orașului acoperind 866 de hectare a fost inclus în Registrul patrimoniului mondial cultural și natural al UNESCO.

Cazare

Toți studenții de la Universitatea Charles (inclusiv studenții STARS) sunt eligibili pentru cazare subvenționată în sălile universitare de rezidență. Dacă aveți întrebări legate de cazare, vă rugăm să contactați biroul central de cazare.

Cazare privată nu este dificil de găsit în orașul nostru universitar. Puteți închiria o cameră în apartament comun sau în apartament întreg.

ESN CU Praga

Rețeaua internațională de studenți Erasmus Universitatea Charles Praga (ESN CU Praga) este un club de studenți care organizează diverse evenimente sociale, culturale și sportive atât pentru studenții internaționali cât și pentru cei cehi de la multe facultăți și, în general, îi ajută pe studenți internaționali să se ocupe de șederea lor la Praga.

Transportul public de la Praga

Praga oferă un excelent sistem de transport public, cu liniile sale de autobuz și tramvai. Metroul este cel mai rapid mod de a parcurge distanțe lungi prin oraș. Are trei linii: A (verde), B (galben) și C (roșu). Se închide pentru noapte la scurt timp după miezul nopții și se redeschide după ora 4:00 Tramvaiele și autobuzele conectează sistemul de metrou la zonele periferice și sunt, de asemenea, o modalitate utilă de a face călătorii scurte în centrul orașului. Cea mai eficientă formă de transport nocturn este rețeaua de tramvaie care circulă de la miezul nopții până la redeschiderea metroului. Tramvaiele de noapte circulă foarte precis la intervale de 30 de minute.

Folosind taxi

Din păcate, șoferii de taxi au o bună reputație în Praga. Nu există un preț standard pentru serviciile de taxi, însă șoferii trebuie să-și afișeze prețurile, de obicei pe ușă. Un preț rezonabil este de aproximativ 28 CZK / km, dar este o idee bună să convocați un preț înainte de a se angaja la o plimbare și asigurați-vă că aparatul funcționează în timp ce se află în taxi. De obicei, companiile de încredere ale căror dispeceri vorbesc limba engleză sunt AAA Taxi (tel 420 222 333 222; 14014) sau ProfiTaxi (tel 420 261 314 151, 14015). Sau puteți folosi, desigur, Uber, Taxify sau Liftago.

Aeroportul internațional și zboruri ieftine

Aeroportul internațional Vaclav Havel Praga este una dintre principalele destinații din Europa care oferă aproximativ 15 milioane de pasageri pe an. În prezent, 70 de companii aeriene leagă Praga cu mai mult de 160 de destinații din întreaga lume prin zboruri regulate. Pe lângă transportatorii tradiționali, există și un număr tot mai mare de companii low-cost care oferă bilete de avion cu discount la cele mai importante orașe europene și alte destinații interesante.

Cultură

Praga este, de asemenea, unul dintre centrele culturale ale Europei, cu mai mult de zece muzee importante, împreună cu nenumărate teatre, galerii, cinematografe și locuri de muzică. Orașul găzduiește în mod regulat o serie de expoziții de prestigiu, evenimente și festivaluri internaționale. Praga este un oraș pentru a crea, expune și face spectacole în.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Science, Charles University, Prague is leading academic institution in the field of natural sciences in Czech republic a Middle-european region. It provides education in biology, chemis ... Citeste mai mult

The Faculty of Science, Charles University, Prague is leading academic institution in the field of natural sciences in Czech republic a Middle-european region. It provides education in biology, chemistry, geology and geography. Citește mai puţin