Ph.D. sau Ed.D. în leadership pentru progresul învățării și a serviciilor în învățământul superior

Generalități

Programul de descriere

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și de servicii în învățământul superior (Ed.D. sau doctorat) va pregăti pentru a aduce contribuții semnificative la organizația dumneavoastră și vă va ajuta să devină un lider de transformare în învățământul superior.

Programul este conceput pentru liderii actuali și aspirante care lucrează în colegii de doi și patru ani și a universităților și a comunității și colegii tehnice care caută să fie un catalizator pentru o schimbare semnificativă în cadrul organizației lor.

Curriculum-ul pentru doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și de servicii în învățământul superior se concentrează asupra teoriilor de conducere contemporane, cu o bază solidă în domeniul cercetării. O înțelegere mai amplă pentru natura complexă a învățământului superior este țesut de-a lungul curriculum-ului, dar accentul principal al programului este de a vă pregăti pentru a conduce organizația dumneavoastră printr-o schimbare semnificativă și de transformare. Mai degrabă decât pur și simplu construirea de cunoștințele de teoria învățământului superior, vei învăța să devină un lider care va funcționa în mod eficient în cadrul organizației dvs. pentru a crea schimbări pozitive.

Un grup nou începe o dată pe an, în luna iunie. Programul începe cu două săptămâni, pe tot parcursul zilei Institutul de Vara, care are loc în campus în Milwaukee. La finalizarea Institutului, cursuri întâlni la Centrul orașului Cardinal Stritch Universitatea din centrul orașului Milwaukee. Clasele întâlni un weekend pe lună, în timpul semestre toamna si primavara: vineri 4-8 pm, sambata 8 am - 4 pm, iar duminica 9 am-1 pm.

Cursuri

 • EDHE 781 - Probleme contemporane în învățământul superior
 • EDHE 783 - Afaceri Student Administration în învățământul superior
 • EDHE 784 - Strategii inovatoare în domeniul învățământului superior
 • EDHE 790 - Leadership Institute Learning și Serviciul pentru Învățământ Superior I
 • EDHE 791 - Colegiul American și Universitatea: Trecut, prezent și viitor
 • EDHE 792 - Leadership Institute Learning și Serviciul pentru Învățământ Superior al II-lea
 • EDHE 793 - Teoria organizațională și practică în învățământul superior
 • EDHE 794 - Leadership Institute Learning și Serviciul pentru Învățământ Superior III
 • EDHE 795 - Curriculum, de instruire și evaluare

Cerințe de ieri

Doctorat în Leadership în Învățământul Superior

Admitere Cerere

Nu există nici un cost pentru a depune cererea de admitere on-line.

Aplicatii pentru acest program sunt revizuite în mod continuu, astfel încât să permită suficient timp înainte de începerea programului pentru examinare. Elevii care se aplică în calitate de studenți internaționali vor trebui să prezinte informații suplimentare cu privire la competență lingvistică și statutul de viza de student.

Cerințe de ieri

 • Toate cursuri de doctorat a fost finalizat cu succes.
 • Toate cele trei evaluări anuale ale benzilor curriculare au fost finalizate cu succes.
 • Toate cerințele programului (ore echipa de studiu, forme de țintă mentor, LLSR, etc.)
 • Disertație a fost acceptat și aprobat.
 • Prezentarea orală a fost finalizat cu succes.
 • Toate obligațiile financiare suportate cu Universitatea au fost îndeplinite.
 • Toate creditele absolvent aplicate de gradul au fost câștigate în termen de șapte ani de la data absolvirii.

Opțiuni de ieri

Doctorat în Leadership în Învățământul Superior

Indivizii pot urmări fie un Ed.D. (Doctor în Educație) sau Ph.D. (Doctor în Filosofie), în acest program.

Ph.D. curriculum-ul este mai mult bazată pe cercetare, în timp ce Ed.D. curriculum-ul este mai mult orientată spre practicant. Ph.D. program necesită încă 3 credite în teorie și cercetare; 63 credite sunt necesare pentru Ed.D. program.

La sfârșitul primului an de studii de doctorat, decideți dacă doriți să urmeze o Ed.D. sau Ph.D.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Citeste mai mult

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Citește mai puţin