Read the Official Description

Cracovia University of Economics oferă inovatoare de doctorat part-time Studii în Economie, Finanțe și Management (EFM). Aceste studii, realizate în întregime în limba engleză, sunt concepute pentru candidații interesați de cercetare academică, care doresc să exploreze oportunitățile de cercetare multidisciplinare date la CUE. Scopul programului este de a educa viitorii cercetători, profesori și profesioniști, precum și de a contribui la dezvoltarea și aplicarea cunoștințelor științifice la nivel internațional.

 • Programul durează timp de 3 ani (6 semestre);
 • doctoranzii întâlni de patru ori pe an (de 2 ori pe semestru). Fiecare ședință durează trei zile (vineri-duminică);
 • Programul de studiu este conceput special pentru studenții străini implicați în cariera profesională - datorită program flexibil, care pot lucra și de a trăi în locul lor de reședință pe durata întregii perioade de studii;
 • Pornind de la primul semestru studenții doctoranzi participă la doctorat seminarii - întâlniri individuale cu doctorat selectate supervizor;
 • In timpul primului si al doilea doctorat an elevii să urmeze discipline metodologice, cursuri de bază și să învețe cum să scrie un articol de cercetare bun;
 • Pe parcursul anului de doctorat a treia elevii să urmeze cursuri de familiarizare cu problemele actuale de cercetare (în economie, finanțe sau de management), precum și cu metodele de cercetare detaliate în domeniile alese;
 • În plus, elevii participa la organizarea claselor academice;
 • Cerințe: diplomă de master sau echivalent și o bună cunoaștere a limbii engleze (confirmată printr-un certificat)

Caracteristicile programului de doctorat part-time

 • Programul de doctorat conduce la obținerea diplomei de doctorat. Scopul principal al programului este acela de a scrie și apăra teza de doctorat. Teza de ar trebui să fie o piesă inovatoare și originală de lucru care prezinta contributia studentului la un anumit domeniu.
 • În scopul de a pregăti studenții Teza de doctorat trebuie să efectueze o cercetare: pregătirea și desfășurarea propriul lor proiect de cercetare. Elevii pot folosi resursele bibliotecii CUE on-line, ceea ce le permite să efectueze o cercetare la domiciliu, la locul lor de reședință. Cercetarea poate fi realizată parțial la locul de muncă a studenților. Studenții care stau în permanență în Cracovia și nu sunt implicați în cariera profesională sunt încurajați să participe la proiecte de cercetare desfășurate la CUE.
 • studenții doctoranzi sunt obligați să participe și cursuri complete. Pentru a finaliza cursuri studenții trebuie să: ia un examen / pregătește un eseu sau un proiect / rezolvă un exercițiu pregătit de lector. Clasele sunt deținute de la primele ore ale diminetii (8/9 AM) până ore după-amiaza târziu (6/7 pm)
 • Pe parcursul primului semestru de studii doctoranzi aleg supraveghetorul lor de doctorat. supervizor de doctorat ar trebui să fie un academic CUE. Fiecare elev scrie teza lui / ei de doctorat sub îndrumarea supraveghetorului. Elevii ar trebui să lucreze intens cu supraveghetorii lor și să le îndeplinească cât mai des posibil.
 • În timpul studiilor de doctorat studenții sunt obligați să publice articole. cel puțin un articol ar trebui să fie scris de la sfârșitul primului an și publicat până la sfârșitul celui de al doilea an. Un altul ar trebui să fie scrise până la sfârșitul celui de al doilea an și publicat până la sfârșitul anului al treilea an. Studenții se pregătesc articole sub îndrumarea supervizor de doctorat. Articolele pot fi publicate într-una din revistele tacul lui. Elevii pot alege, cu toate acestea, un jurnal diferit (polonez sau internațional) de a publica articolul lor.
Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
Part time
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019