Ph.D. in Plant Science

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Scopul programului științelor plantelor este de a dezvolta o înțelegere aprofundată a creșterii și funcționării plantelor în condiții de mediu provocatoare, cum ar fi cele întâlnite în Arabia Saudită. Biologia fundamentală a plantelor este studiată la o gamă de niveluri (de exemplu, genomică, proteomică, metabolomică), precum și interacțiunile plantelor cu mediul lor, atât abiotice (căldură, sare și secetă), cât și biotice (agenți patogeni și simbioniți) sunt cercetate. Aplicarea acestor cunoștințe va permite dezvoltarea plantelor cu toleranță sporită la stresurile de mediu și va ajuta la crearea sistemelor agricole durabile în regiunile aride ale lumii.

Ph.D. grad

Doctor în filosofie (Ph.D.) gradul este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de 3,5 ani pentru studenții care intră cu un grad BS și 2,5 ani pentru studenții care intră cu un grad MS. Un GPA minim de 3,0 trebuie să fie atins pe toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de B - pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. include următoarele etape:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație
  • Finalizarea cu succes a cursurilor de programe
  • Trecerea examenului de calificare
  • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură
  • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei disertații doctorale

Stagii și oportunități de vizită disponibile aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin