Ph.D. în inginerie textilă, tehnici textile și inginerie materiale

Absolvenții acestui doctorat program sunt furnizate cu cunoștințe profunde în specializarea lor, care permite creativ și științific de lucru. Ei vor dezvolta abilități de comunicare și își vor exprima în mod clar ideile și opiniile. Ei sunt familiarizați cu metodologia de prelucrare a informațiilor. Ele pot găsi locuri de muncă în toate profesiile din ramura studiată, în special în sfera științifică și educațională. Ele sunt destul de adaptabile pentru a solicita locuri de muncă în alte domenii, precum și în cercetarea interdisciplinară. Ele sunt capabile să dezvolte o nouă calificare independentă, pot rezolva probleme complexe tehnologice sau de inginerie.117764_textileclass.jpg

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Inginerie Textila
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Recunoașterea învățământului terțiar (diplomă de master), prevăzută de Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania și Slovenia).
  • Examen de admitere
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ACADEMIC ANUL: 2000 USD
 • TAXUL DE APLICARE: 2000 CZK / USD 100
 • TERMEN DE APLICARE: 15 februarie 2019 (pentru anul universitar 2019/20)

117763_ScreenShot2019-07-03at11.15.33AM.png

Studiu de mărturie

Dacă era un loc minunat de învățat în timp ce te distra, TUL ar fi așa! Mari profesori, laboratoare de ultimă generație și management de susținere! Oportunitate minunată de a lucra cu o echipă multi-națională de colegi. Această instituție combină cercetarea provocatoare și îndrumarea de susținere pentru a permite elevilor să își realizeze cel mai mare potențial. Viața universității era interesantă; de cercetare-intuitiv; studiază stimularea intelectuală și experiență - recompensează emoțional. Acesta este cel mai bun loc pentru a vă concentra pe cercetare în timp ce vă bucurați de frumusețea naturală a naturii. De asemenea, am făcut prieteni din toate părțile lumii. Dr. la TUL a fost cel mai bun lucru care sa întâmplat cu cariera mea.

Mohanapriya Venkataraman, M.Tech., MFTech, PhD.

Din India - lucrează acum la universitatea noastră

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Technical University of Liberec »

Ultima actualizare July 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
2,000 USD
FEE / ANUL ACADEMIC
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date