Ph.D. in istorie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ați venit la istoria absolventului la Boston College

Boston College programe de absolvent în istorie atrage talentați studenți din întreaga lume. Oferim MA și doctorat programe cu pregătire în mai multe specialități regionale și tematice; Istoria britanică, medievală, americană și modernă europeană au fost de mult timp punctele forte ale departamentului. Domeniile emergente ale expertizei facultății și interesul studenților absolvenți includ istoria Asiei de Sud, Asia de Est și America Latină. În plus, departamentul se pregătește într-o serie de zone comparative și transnaționale, cu un interes deosebit pentru istoria religiei, a imperiilor și moștenirilor, a lumii atlantice, a istoriei urbane și a istoriei transnaționale.

Departamentul de Istorie salută o mică clasă de noi absolvenți în fiecare septembrie; mărimea programului nostru asigură atenție individualizată și flexibilitate considerabilă în elaborarea planului de studiu. Tot Ph.D. studenților le este garantată finanțarea prin cel de-al cincilea an al programului, presupunând îndeplinirea cu succes a cerințelor. Absolvenții câștigă experiență de predare în secventa de două semestre de istorie de bază, mai întâi ca asistenți de predare și mai târziu ca semenii de predare care se ocupă de propriile clase. Facultățile și studenții absolvenți se reunesc în mod regulat pentru discuții despre meseria de predare a istoriei.

Istoricii din Boston College beneficiază de locația noastră într-unul din marile centre ale vieții academice din lume. O serie de universități, biblioteci și instituții culturale vecine îmbogățesc activitatea noastră. În special, colaborările în curs cu programele postuniversitare de la Universitatea din Boston, Universitatea Brandeis și Universitatea Tufts permit studenților noștri absolvenți să profite de o rețea remarcabilă de cercetători de clasă mondială. Mai mulți studenți și cadre didactice participă, de asemenea, la Centrul pentru Studii Europene, la Centrul Fairbank pentru Cercetare din Asia de Est, la Institutul Reischauer de Studii Japoneze și la Inițiativa Asiei de Sud de la Harvard, precum și la Consorțiul de Studii pentru Femei de la MIT. Seminarele în curs de desfășurare și seriile de cursuri de la Societatea Istorică din Massachusetts, Biblioteca Publică din Boston și Muzeul de Arte Frumoase reunesc comunități vii ale unor oameni de știință interesați de o serie de subcâmpuri și alte discipline. În total, Boston College oferă un site de neegalat pentru studierea studiilor avansate în istorie. Sperăm să vă gândiți să vă alăturați comunității intelectuale înfloritoare.

Absolvent

Boston College Departamentul de Istorie MA și Ph.D. programele atrage studenți talentați din Statele Unite și din întreaga lume. Programul de masterat pregătește studenții pentru o gamă largă de cariere în istoria publică, educație, publicare, și în altă parte. Scopul doctoratului program este de a produce istorici care sunt atât de oameni de știință de conducere și profesori distinsi. În timp ce majoritatea absolvenților programului de doctorat devin istorici universitari, departamentul se angajează să asiste studenții care sunt interesați de poziții în administrația universitară, muzee, arhive și institute de cercetare.

Departamentul a avut mult timp puncte forte în istoria europeană și americană, dar zonele emergente ale experienței facultăților și interesul studenților absolvenți includ Asia de Sud și de Est, Orientul Mijlociu și America Latină. Departamentul oferă cursuri de formare într-o serie de domenii comparative și globale, cu un interes deosebit în istoria religiei, istoria globală și internațională, Marea Mediterană, Oceanul Indian și lumea atlantică.

Departamentul de istorie înmatriculează un grup restrâns de studenți la masterat și doctorat în fiecare septembrie, iar dimensiunea redusă a programului asigură o atenție individuală și flexibilitate în planul de studiu. Tot Ph.D. studenților le este garantată finanțarea până în al cincilea an al programului, presupunând progrese satisfăcătoare în ceea ce privește gradul. Doctoranzii câștigă mai întâi experiența de predare ca asistenți didactici în secvența de istorie a universității și mai târziu învață propriile lor cursuri de bază, precum și clase în aria lor de expertiză.

Istoricii din Boston College beneficiază de locația noastră într-unul din marile centre ale vieții academice din lume. O serie de universități vecine, biblioteci și instituții culturale îmbogățesc toată munca noastră. Colaborările în derulare cu universitățile Brandeis, Tufts și Boston le permit studenților noștri să profite de o rețea remarcabilă de cercetători de clasă mondială. Mai mulți studenți și cadre didactice participă, de asemenea, la seminarii și conferințe de la Centrul pentru Studii Europene, Centrul Fairbank pentru cercetare din Asia de Est, Institutul Reischauer de Studii Japoneze și Centrul Asiatic de Sud de la Harvard, precum și consorțiul de studii aprofundate a femeilor MIT

Seminarii și prelegeri la Societatea Istorică din Massachusetts, Biblioteca Publică din Boston și Muzeul de Arte Frumoase reunesc comunități vii de cercetători interesați de istorie, precum și de disciplinele învecinate. Istoricii de la Boston College au acces la colecțiile Consorțiului Bibliotecii Boston, o rețea de 19 biblioteci academice și de cercetare din New England. În concluzie, Boston este de neegalat pentru urmărirea unui studiu avansat în istorie.

Rezultatele învățării

La finalizarea doctoratului absolvenții ar trebui să poată:

 • Dezvoltă propriile întrebări și ipoteze istorice și realizează un proiect de cercetare istorică.
 • Scrieți articole academice și recenzii la nivel științific, în proză informată, inteligibilă.
 • Publicați studiile lor în reviste evaluate de colegi și prezentați lucrări la conferințe.
 • Aveți competență de cercetare în două limbi (trei în cazul mediavaliștilor).
 • Predă cursuri eficiente în Istorie, atât la nivel introductiv, cât și la nivel avansat, în colegiul comunității, în colegiul de 4 ani sau în universități.
 • Să respecte standardele profesionale și etice ale disciplinei.

La terminarea studiilor, absolvenții ar trebui să poată:

 • Aveți cunoștințe ample despre teorie și cercetare în două concentrații sau subcâmpuri.
 • Demonstrați cunoașterea mai profundă a unei concentrări istorice majore sau a unui subdomeniu.
 • Comunicați rezultatele cercetărilor în mod eficient în prezentări scrise și vorbite.
 • Aveți competențe de cercetare într-o singură limbă.
 • Asigurarea standardelor profesionale și etice în disciplină.

Ph.D. Program

Ph.D. gradul în istorie este oferit cu concentrații în istoria medievală, istoria europeană timpurie modernă, istoria europeană modernă, istoria americană și istoria latino-americană. Departamentul oferă, de asemenea, cursuri în istoria Orientului Mijlociu și istoria asiatică.

În timpul primului semestru al studiilor universitare, doctoranzi aleg un consilier de facultate, care supraveghează progresul studenților în pregătirea examenelor cuprinzătoare și în elaborarea unui subiect de disertație.

Ph.D. este o diplomă de cercetare și necesită angajament și abilități speciale. În timp ce gradul nu este acordat pentru aderarea de rutină la anumite reglementări sau pentru finalizarea cu succes a unui anumit număr de cursuri, există anumite cerințe de bază.

Asistență financiară

Finanțarea Departamentului

Doctoranzii sunt în general admiși cu ajutor financiar sub formă de asistență de cercetare. Aceste premii includ o bursă competitivă și o burse de studii complete pentru toate cursurile legate de program. Doctoranzii, în general, servesc ca învățători după primul an. Finanțarea poate fi reînnoită pentru o perioadă de până la cinci ani, în funcție de progresele satisfăcătoare pentru finalizarea gradului.

Ph.D. candidații trebuie să urmeze diploma cu normă întreagă și să mențină progrese satisfăcătoare în vederea îndeplinirii cerințelor de grad.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Citeste mai mult

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Citește mai puţin