PhD în căsătorie și terapie de familie (pmft)

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Terapie de căsătorie și familie (PMFT)

Introducere

Doctor în MFT este un curs avansat de master în Terapie de căsătorie și de familie. Programul este bazat pe o perspectivă creștină asupra lumii, care prezintă o perspectivă holistică a naturii umane, inclusiv aspectele fizice, mentale, emoționale, spirituale și sociale ale maturizării. Abordarea se concentrează asupra punctelor forte și a rezilienței sistemelor familiale și a resurselor comunale pentru a restabili și a construi relații sănătoase de familie. Filosofia sistemică și modelele oferă baza pentru o abordare terapeutică a sănătății mintale și a restaurării relaționale. Se promovează valori de creativitate, respect, compasiune, excelență și responsabilitate. Educația eficientă și pregătirea pentru servicii profesionale se crede că apar într-o comunitate academică de încredere care practică justiția, pacea și demnitatea umană.

Obiectivele Programului

  1. Pentru a asigura o educație superioară de calitate într-un mediu de învățare credincios creștin care facilitează formarea profesională și dezvoltarea personală.
  2. Pentru a pregăti oameni de știință foarte competenți și de top, educatori, clinicieni, consultanți și cercetători în domeniul căsătoriei și al terapiei familiale.
  3. Să pregătească terapeuți de căsătorie și de familie care se auto-reflecționează, practică din punct de vedere etic, sensibil din punct de vedere cultural și competent din punct de vedere clinic
  4. Pentru a instrui MFT pentru a aduce o perspectivă sistemică și abilități clinice stabilite pentru sănătatea mintală și comunitățile terapeutice din Kenya și dincolo de aceasta.
  5. Dezvoltarea unei rețele de profesioniști a căror activitate este sensibilă la cultura, sex, putere și incluziune a relațiilor individuale, familiale și sociale.

Cerințele de admitere

  1. Un masterat, de la o universitate acreditată, în Terapia familială sistemică, Psihologia consilierii sau alte grade de sănătate mintală asociate.
  2. Un minim de o valoare medie a punctului de nivel 3.0 cumulativ.
  3. Oportunități și experiențe personale în consiliere și terapie.
  4. O declarație de valoare personală și modul în care aceasta influențează viziunea cuiva asupra consilierii, terapiei familiale și a relațiilor comunitare.
  5. Cei care au o diplomă de masterat non MFT vor avea obligația de a lua următoarele precondiții: Teorii sistemice de terapie familială, abilități de consiliere în familie, ciclul vieții familiale și psihopatologie în familie.

De admisie:

Ianuarie, mai și septembrie

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Citeste mai mult

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Citește mai puţin
Nairobi , Kenya Online + 1 Mai mult Mai Puțin