Citește Descrierea Oficială

Sunteți acum în considerare Prin alăturarea Programul de doctorat în Management la Nova SBE, Una dintre primele 30 de școli de afaceri din Europa (Financial Times), iar singura școală portugheza care urmează să fie atribuit cu 5 Palmes de Eduniversal, primind astfel titlul de "universal Business School".

Devenind o parte din școala noastră veți avea posibilitatea de a fi o parte dintr-un centru de cercetare, care a fost întotdeauna evaluată ca fiind excelente de către comisiile de evaluare externă. Veți fi capabil de a împărtăși idei și perspective tale cu oameni de știință din 25 de naționalități, care au publicat în ultimii ani mai mult de 82 de lucrări în reviste internaționale, dintre care 37 au fost publicate în reviste de top, si a caror cercetare a captat atentia mai multor mass-media , cum ar fi Harvard Business Review sau The Wall Street Journal.

Scopul programului nostru de doctorat este nu numai pentru a vă oferi o bază teoretică și metodologică solidă pentru a dezvolta propria cercetare, dar, de asemenea, pentru a oferi oportunități de a participa la alte activități și de a dezvolta propria rețea profesională. Dincolo de clase și cele trei fluxuri de seminar (invitați internaționali, profesori Nova SBE lui, și a doctoranzilor Nova SBE lui) că programul nostru va ofera, va invitam, de asemenea, să-și petreacă un semestru în străinătate și pentru a prezenta cercetare la principalele conferințe în diferite domenii ale de cercetare de management. Este de așteptat ca până la sfârșitul anului doctoranzilor au publicat deja o parte a cercetării lor.

Calitatea mediului nostru de cercetare și angajamentul nostru de a modelarea minții puternice este depășit doar de frumusete, istorie și ospitalitate veți găsi la Lisabona, ceea ce face locul perfect pentru a face cercetare cu un zâmbet.

Șapte domenii de cercetare

CONTROL DE MANAGEMENT

Această zonă se concentrează pe studiul aspectelor economice, organizatorice, sociale și politice ale practicilor de contabilitate de gestiune și de control. Un accent deosebit se acordă investigarea impactului adoptării unor practici, cum ar fi Balanced Scorecard, Activity-Based Costing, Time-Driven ABC, Target Costing și Kaizen Costing în organizațiile private și publice.

Feluri principale: Management de sisteme de control, aplicata Corporate Finance, Contabilitate manageriala

Inovație și Antreprenoriat

Această zonă are ca scop pregătirea studenților să urmeze o carieră antreprenorială. Cursurile se concentrează pe înțelegerea generală a modului de a testa dacă o idee inovatoare, un produs sau prelucrat vor fi cerute de clienti, cum să finanțeze asocierile de start-up și proiecte de inovare, precum și modul în care să vândă și comercializa noi produse.

Feluri principale: Managementul inovației, Venture Simulare, Antreprenoriat, Antreprenoriale Finanțe & Capital de Risc

marketing

se ocupă de marketing cu alegerea piețelor țintă și obținerea, păstrarea și creșterea clienților prin crearea, livrarea și comunicarea "valoare pentru clienți" superioară. Este un domeniu dinamic care combină capacitatea de creație și abilități analitice.

Feluri principale: Brand Management, Comunicare integrată de marketing, Comportamentul consumatorului, strategia de marketing internațional, dezvoltare nou produs

Managementul Operatiunilor

Aceasta zona este despre obtinerea lucrurile în mod eficient și eficient în cadrul organizațiilor. Prin urmare, această zonă va acoperi aspecte precum procesul de afaceri de re-inginerie, de management al calității, servicii mai bune, sisteme de inventariere, de fabricație de gestionare, managementul lanțului de aprovizionare și management de proiect. Acest lucru necesită o abilitate analitică puternică din partea studenților noștri.

Feluri principale: Managementul Operatiunilor, Managementul Calității, Strategie Operațiuni

Întreprindere socială

Această zonă este axat pe construirea abilităților de conducere și de conștientizare a liderilor globali responsabili social în ambele societăți non-profit și organizații non-profit, în diferite tipuri de posturi, inclusiv consultanță, servicii financiare și de produse de larg consum, instituțiile de învățământ și de sănătate, servicii sociale și de instituțiile guvernamentale.

Feluri principale: Antreprenoriat social, Managementul Non-profit, Responsabilitate socială corporativă, Economie Sănătate & Health Care, International Business Durabile

Strategia și Afaceri Internaționale

Liderii de afaceri au nevoie pentru a oferi o directie pentru companiile lor, și să-l organizeze, în scopul de a pune strategia în loc. Pentru a construi un avantaj competitiv durabil, companiile trebuie să înțeleagă clienții și concurenții lor, punctele lor forte și punctele slabe, mediile de afaceri și instituționale complexe, precum și constrângerile legate de resurse existente. Este, de asemenea, imperativ ca firmele știu cum să servească clienții de pe piețele internaționale, precum și modul în care să internaționalizeze o afacere locală. Această zonă se concentrează asupra managementului strategic al companiilor.

Feluri principale: Afaceri internaționale, strategia de afaceri și practici, Corporate Strategy, Leadership & Change Management, politica în domeniul concurenței

Studii de organizare

Indivizii și comportamentul de grup poate avea un impact context organizațional, pe de altă parte, forțele instituționale și sociale afectează organizațiile și oamenii din ele. Pe măsură ce ritmul de piață se schimbă un lucru rămâne - oamenii sunt la baza succesului companiilor .Acest este punctul de plecare pentru acest domeniu de studiu decât include comportamentul organizațional și managementul resurselor umane.

Feluri principale: Teoria organizațională, Global Managementul Resurselor Umane, Persuasiune si negociere, Organizații pozitive.

Aplicare

Solicitanții trebuie să dețină un master. gradul tău poate fi în orice domeniu (de exemplu, științe, arte și umaniste), dar dacă nu aveți cursuri anterioare în studii de afaceri, supraveghetorul dumneavoastră poate necesita cursuri suplimentare (la Nova SBE sau în altă parte). Dacă nu aveți un masterat, puteți fi admis la doctorat Programul depinde de finisare un master (sau echivalent) pe parcursul călătoriei.

Toate materialele trebuie să fie în limba engleză

 • Curriculum Vitae (în limba engleză);
 • Transcrierea înregistrărilor de grade universitare și postuniversitare, cu lista completă de cursuri și clase;
 • Scrisoare de intenție, inclusiv următoarele subiecte:
 • de ce vrei sa faci un doctorat la Nova SBE
 • ceea ce ar dori să studieze
 • care v-ar dori să lucreze cu - posibil supervizor (e)
 • obiectivele de carieră după doctorat
 • circumstanțele dumneavoastră financiare și modul în care sperăm să vă sprijine financiar
 • orice cerințe de finanțare este posibil să aveți
 • Eșantionul de cercetare a propunerii (până la 6000 de cuvinte);
 • scrisori de recomandare (minim 2)

Documente OPTIONALE pentru a trimite:

 • GRE sau GMAT scoruri
 • Exemplu de altele de cercetare. (Acest lucru este în plus față de proiectul de cercetare probă mai sus. Acesta poate fi orice raport tehnic / profesional pe care le-ați scris de unul singur sau sunt colaborator de plumb (pe teza de master)
 • Certificat de limba engleză
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Nova School of Business and Economics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 semestre
La zi
Price
3,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date