PhD în integrarea fotonică și stocarea avansată a datelor

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Centrul de Formare Doctorală oferă doctorat unic de patru ani formarea în integrarea fotonică și stocarea datelor avansate, conducând la obținerea unui grad comun acordat de Universitatea Queens din Belfast și de Universitatea din Glasgow.

Proiectat și livrat în strânsă colaborare cu o gamă impresionantă de parteneri industriali, CDT oferă un mediu de cercetare de vârf și inovator pentru studenții doctoranzi pentru a dezvolta noile tehnologii, produse și sisteme necesare pentru a răspunde nevoilor sporite de stocare a datelor de astăzi rapid lumea digitală. Programul își propune să echipeze studenții cu pregătire și abilități tehnice de nivel înalt și sofisticat, alături de aptitudini foarte solicitate în ceea ce privește abilitățile distribuite de lucru, colaborare, antreprenoriat și planificarea afacerilor. Studenții CDT se bucură de un pachet substanțial de finanțare, care oferă un buget individual pentru cheltuielile de cercetare de proiect și pentru mobilitate și călătorii în scop de conferințe.

Studenții CDT sunt expuși la cele mai bune practici utilizate în mod obișnuit în proiecte științifice și de dezvoltare, inclusiv conclave anuale pentru diseminarea ideilor și construirea de rețele și învățarea și formarea peer-to-peer în tehnicile de fabricare, caracterizare și analiză.

Studenții noștri de doctorat se alătură unei comunități strânse de studenți postuniversitari care sunt susținuți de cercetători de renume din cadrul Centrului pentru Nanostructuri din cadrul Universității Queen, care găzduiește cea mai mare implicare globală a universității Seagate Technology și de la Universitatea din Glasgow ale cărei capabilități includ James Watt Nanofabrication Center in Engineering

Integrarea fotonică și evidențierea avansată a datelor de stocare

Programul este livrat de academicieni de conducere de la Universitatea Queens University din Belfast și de la Universitatea din Glasgow și conduce la un grad de cercetare acordat în comun de la ambele instituții.

Fapte reale

CDT este un parteneriat între Universitatea Queen's din Belfast și Universitatea din Glasgow, care urmărește să abordeze unele dintre provocările create de cantitățile tot mai mari de date generate de societatea de astăzi.

Programul este livrat de academicieni de conducere de la Universitatea Queens University din Belfast și de la Universitatea din Glasgow și conduce la un grad de cercetare acordat în comun de la ambele instituții.

Studenții CDT beneficiază de acces la academicieni de top din domeniu din ambele universități.

Studenții CDT se alătură mediilor de cercetare avansate și inovatoare, atât la Queens, Belfast, cât și la Universitatea din Glasgow. Gradul nostru unic, acordat în comun în domeniul integrării fotonice și al stocării avansate a datelor, oferă pregătire și abilități tehnice la nivel înalt și sofisticat, alături de aptitudini foarte solicitate în ceea ce privește munca distribuită, colaborarea, antreprenoriatul și planificarea afacerilor.

Profesorul Robert Bowman, director CDT

Perspectivele de carieră

Introducere

Programul CDT a fost proiectat și distribuit în strânsă colaborare cu o gamă impresionantă de parteneri industriali. Prin plasamente, stagii, conclave anuale, seminarii industriale, vizite la fața locului și supravegherea proiectelor, studenții noștri beneficiază de oportunități permanente de a se angaja cu partenerii industriali ai Centrului, cum ar fi Seagate Technology, IQE și Oclaro.

Programul permite studenților să dezvolte abilități tehnice, de cercetare, management, spirit antreprenorial, creativitate și colaborare la nivel înalt. Astfel, studenții doctoranzi CDT sunt bine pregătiți pentru a progresa într-o gamă de roluri în cercetare și dezvoltare, tehnice și de management în industrie și mediul academic.

Regimul postuniversitar al reginei se bucură de avantaje excepționale. Inițiativele unice, precum Degree Plus și Researcher Plus, susțin angajamentul nostru față de capacitatea de angajare, în timp ce programele executive și leadership inovatoare, alături de integrarea sterlinelor cu experți în afaceri, ajută studenții noștri să obțină poziții de lider cheie atât la nivel național, cât și internațional.

Structura cursului

Elevii sunt înregistrați atât la Universitatea Queens din Belfast, cât și la Universitatea din Glasgow. În primul an, elevii petrec un semestru completând o serie de cursuri predate la fiecare instituție. Anul 1 include, de asemenea, participarea la Academia de Inovare din Dublin și instruirea specialiștilor oferite de Seagate Technology privind colaborarea globală și munca distribuită. Centrul coordonează acordurile de călătorie și cazare pentru primul an. Elevii urmează apoi un proiect de cercetare de vară localizat fie în, fie între ambele universități, înainte de a merge pentru a identifica propriile lor doctorat. proiect de cercetare.

Tot Ph.D. proiectele au loc sub conducerea unei echipe de supraveghere trans-instituțională, condusă de Universitatea unde se desfășoară majoritatea cercetărilor. Toți candidații trimit doctoratul. teză la sfârșitul celor patru ani de înregistrare cu normă întreagă.

În anii 2-4 candidații efectuează cursuri suplimentare de la Academia de Inovare care duc la acordarea unui certificat postuniversitar de inovație și antreprenoriat. După finalizarea cu succes a modulelor suplimentare opționale, candidații pot fi, de asemenea, eligibili pentru acordarea MRes în integrarea fotonică și stocare avansată a datelor.

Facilităţi

Studenții CDT beneficiază de acces la facilitățile de ultimă generație de la Centrul pentru medii nanostructurate de la QUB și la Centrul de fabricare a nanofabricării James Watt de la Universitatea din Glasgow.

Cerințe de intrare

Absolvent

Cerința academică minimă pentru admiterea în acest program de studii este, în mod normal, o diplomă de gradul al doilea de clasă superioară într-o disciplină științifică sau disciplină de inginerie dintr-un furnizor din Marea Britanie sau ROI sau o calificare echivalentă acceptată de către universitate. Disciplinele asociate includ fizica, chimia, ingineria electrică, ingineria chimică.

Vă rugăm să rețineți că acest program va fi rulat pentru înscrierea în anul 2019 sub rezerva finanțării. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea Școlii de Matematică și Fizică.

Studenti internationali

Pentru informații despre echivalentele internaționale de calificare, vă rugăm să verificați informațiile specifice pentru țara dvs.

Limba engleză cerințe

Se impune obținerea unui scor IELTS * de 6,0, cu cel puțin 5,5 în orice componentă sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru universitate. * Luat în ultimii 2 ani.

Studenții internaționali care doresc să se adreseze la Universitatea Queen Belfast (și pentru care engleza nu este prima lor limbă), trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau de cercetare. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză.

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de admitere în acest domeniu.

  • Academic English: un curs intensiv de limba engleza si abilitati de studiu pentru un studiu universitar de succes la nivel de grad
  • English pre-session: un curs intensiv de limba engleză intensivă pentru studenții care încep un program de studii la Universitatea Queen's din Belfast și care au nevoie să-și îmbunătățească limba engleză.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Citeste mai mult

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Citește mai puţin