Prezentare generală

Toate secțiile academice din Școala de Științe Sociale invită la doctorat.

Domeniile de cercetare sunt doar orientative, iar personalul nostru se bucură de o abordare creativă și inovatoare în ceea ce privește aspectele științifice sau familiare - și analiza intelectuală, atât stabilită cât și ruptura.

Subiectele pe care le supraveghează includ următoarele domenii:

 • Studii de Dezvoltare
 • Studii privind pacea
 • Psihologie
 • Sociologie și Criminologie
 • Asistență socială și asistență socială

Obținerea unui doctorat este o oportunitate interesantă, dar poate fi și destul de descurajantă, deoarece există o mulțime de etape care trebuie să se gândească la includerea aplicației, a sosirii, a admiterii, a așteptărilor și a progresului pentru a numi doar câteva. La Școala de Științe Sociale, considerăm că este important ca, deși studenții noștri de cercetare lucrează la proiecte individuale, ei nu lucrează în mod izolat. Oferim o gamă largă de oportunități de formare, dezvoltare de abilități, sesiuni regulate de supraveghere și sprijin permanent din partea colegilor.

Clasamente

University of Bradford este clasată pe locul 301-400 în lume pentru Științe Sociale în Clasamentul Universităților Mondiale de Învățământ Superior în 2019 de ani.

Cerințe de intrare

Pentru diplomele de doctor în filosofie

 • Primul sau cel de-al doilea grad de licență la o universitate sau instituție aprobată
 • O diplomă mai mare la o universitate sau o instituție aprobată
 • În mod excepțional, candidații cu o pregătire mai bună decât cea de mai sus, dar cu experiență și formare

Candidații pentru gradul de doctor în filosofie se înregistrează acum direct la premiul Doctor of Philosophy.

Pentru gradul de Master of Philosophy

 • Gradul de licență la o universitate sau instituție aprobată
 • Calificarea profesională aprobată de Subcomitetul de studii postuniversitare de la facultate și de educație și formare generală adecvată
 • În mod excepțional, candidații cu mai puțin de mai sus, dar capabili să ofere dovezi satisfăcătoare că au obținut standardul adecvat de cunoștințe, pot fi acceptate de către Subcomitetul Facultății de Cercetare Postuniversitară în Studii

Dacă doriți să discutați despre orice aspect al studierii pentru un doctorat sau pentru propunerea de cercetare, vă rugăm să contactați:

Dr. Clare Beckett

 • 01274 233521
 • c.beckett@bradford.ac.uk

Limba engleză

Solicitanții care nu au limba engleză ca prima limbă trebuie să obțină cel puțin 6,5 scoruri IELTS sau au absolvit o diplomă în care limba de predare este engleza.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

O diplomă de cercetare vă oferă posibilitatea de a vă determina propriul domeniu de studiu. Supervizorul dvs. va ajuta la formularea subiectului dvs. de cercetare și vă va asigura că sunteți în grafic pentru a finaliza studiile la timp. Proiectele de cercetare sunt, aproape prin definiție, unice. Nu este ușor să descrii un proiect tipic. Cu toate acestea, anumite caracteristici comune se aplică tuturor.

Pentru a confirma progresul în ceea ce privește doctoratul, trebuie făcută o recomandare de către un grup de experți propus de supraveghetorul dvs. Dacă optați, totuși, să depuneți un MPhil, atunci munca voastră rămasă ar trebui să se realizeze în anul următor.

Cel de-al doilea an al programului dvs. de doctorat poate fi preluat cu colectarea efectivă a datelor. Spre sfârșitul anului, ar trebui să fie posibilă încercarea unei analize inițiale a rezultatelor.

În cel de-al treilea an, puteți efectua o colaționare detaliată și o analiză a rezultatelor dvs. și le puteți organiza într-o teză logică și convingătoare.

În timpul celui de-al patrulea an, supervizorul dvs. vă poate confirma că sunteți gata să vă prezinteți teza pentru examinare. În urma depunerii, teza dvs. va fi citită de doi examinatori și vi se va cere să participați la un examen oral, la care vă va fi de așteptat să răspundeți la întrebări pe teza dumneavoastră.

Învățare și evaluare

Pentru a vă confirma progresul, trebuie să faceți o recomandare la Comitetul pentru grade de cercetare a facultăților. Studentului i se cere să întocmească o documentație detaliată cu un calendar de lucrări suplimentare pentru a fi finalizată și să participe la o întâlnire de progres. Aceasta este uneori numită panou de progres sau transfer și este o cerință universitară obligatorie.

Elevilor li se va cere să treacă prin acest proces între semnele de înregistrare de 12 și 13 luni. Documentele necesare pentru reuniune sunt următoarele:

 • un raport de trei pagini de ansamblu asupra studiului dvs., care reflectă progresul dvs. până în prezent și ridică tot ce v-ar plăcea în mod deosebit să faceți feedback;
 • un capitol substanțial al tezei dvs.;
 • o propunere de cercetare;
 • un planificator de teze.

Aceste documente trebuie depuse cu 14 zile înainte de întâlnire.

O altă întâlnire de monitorizare poate avea loc în orice moment după întâlnirea de progres, în cazul în care supraveghetorul consideră că este necesar. Acest lucru ar lua din nou forma unui grup de cadre universitare care revizuiesc lucrările scrise, dar numărul de cadre didactice și tipul de muncă scrisă care va fi revizuită depinde de supraveghetor pentru a decide. Adesea, o a treia întâlnire de monitorizare este ținută spre sfârșitul programului de studiu și ia forma unei revizuiri a primului proiect de teză sau a unei vivașuri false.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la University of Bradford »

Ultima actualizare June 26, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
16,040 GBP
Acasă / Studenți din UE: £ 2,164 Studenți străini: £ 16,040
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Aug 2022
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 2022