doctorat executiv

Antwerp Management School lui doctorat executiv Programul este un program de sprijin de top-tier pentru directori ambițioși și manageri de nivel C care doresc să aducă cele mai avansate cunoștințe și aptitudini de cercetare remarcabile la locul de muncă și în societate.

Participanții vor dobândi noi metodologii și mentalitate cu care vor aborda probleme de afaceri reale cu care se confruntă în organizațiile lor sau în societate. Astfel, programul are un impact considerabil asupra dezvoltării profesionale a participanților.

Să se dezvolte în mediul de afaceri actual complicat, competitiva la nivel mondial, organizațiile care au nevoie de lideri sechestrează cunoștințe interdisciplinare, abilitatea de a gândi în termeni globali și viziunea de a proiecta sisteme care să răspundă la schimbarea rapidă tendințe.

Antwerp Management School ofera programul de doctorat executiv pentru a ajuta la directori să dezvolte competențe de a aplica cunoștințele relevante și abilitate de cercetare pentru probleme de afaceri contemporane.

Programul de doctorat Executive, de asemenea, se concentrează pe parcursul vieții ambițiile de învățare ale profesioniștilor din punct de vedere intelectual activi care deja posedă grade excelente în domeniile lor, dar care încă mai doresc să se bazeze pe educația lor pentru a ajunge la nivelul de sus.

De ce să urmeze acest program la Antwerp Management School?

Participarea la acest program ar trebui să fie la vârf de dezvoltare personală și profesională a participantului. De-a lungul unei perioade de 4 ani, veți obține capacitățile necesare pentru a stimula cu succes cariera ta, atât în ​​mediul academic și industrie. În acest sens vă va:

 • Dobândi cele mai recente teorii și perspective practice din domeniul dvs. de management favorizat și de a învăța abilitățile de avansarea cunoștințelor prin metode robuste de cercetare aplicata punct de vedere metodologic.
 • Să demonstreze capacitatea de a dezvolta contribuții originale la cunoștințe existente.
 • Să învețe competențele necesare pentru a transfera cunoștințe în ambele medii de afaceri și academice, în formă scrisă și orală.
 • Obține perspective largi în specializarea prin calitatea de membru și cooperarea în cadrul școlii Anvers Managementul Centrelor de Competenta.
 • Face parte dintr-o școală internațională de top clasate.

Scopul Executive doctorat este de a ridica practica și dezvoltarea conducerii organizaționale eficiente prin furnizarea de directori de nivel superior sunt:

 • Înțelepciunea și experiența necesară pentru a identifica, de a prinde și de a aborda cu succes interdisciplinare, problemele mari de imagine care caracterizează managementul afacerilor astăzi la nivel mondial.
 • Competențe în anchetă socială formală necesară pentru a defini și direct probleme complexe și de a difuza know-how legate de profesia lor prin diferite mijloace de exprimare pentru a influența politicile atât practice, cât și în cel public.
 • Un punct interdisciplinar, orientat la nivel global de vedere nu este disponibil în formele tradiționale avansate de educație.
 • Materializate abilități de management și de înțelegere, care va impulsiona orientată spre soluție nouă gândire în ambele organizații și societate.
 • O oportunitate unică de învățare, care combină cele mai recente cunoștințe academice cu relevanță practică.
 • Posibilitatea de a consolida gândirea critică, îmbunătăți abilitățile lor de a sprijini, de a apăra și de a pune în aplicare idei noi și de a îmbunătăți evaluarea orientată spre soluție.

Ce puteți aștepta?

Nivelul de conținut: expertiză avansată

Dupa participarea la acest program

Tu

 • Va ști cum să genereze, să interpreteze și transferul de cunoștințe academice dobândite în rețeaua dumneavoastră profesionale și academice.
 • Poate continua cercetarea într-unul din centrele noastre de competenta sau de a preda la Antwerp Management School.
 • Vor înțelege instrumente de cercetare și metode și vor fi în măsură să le aplice la provocările practice de afaceri pe cont propriu.
 • Va avea, de publicare și de caz experiență academică de scriere și de cunoștințe.
 • Va obține un doctorat de la Universitatea din Antwerp, care este o primă clasat și acreditat universitate.

Compania dvs

 • Vor beneficia de de viziunile și experiențele pe care le aduce la masa ca un candidat de doctorat.
 • Beneficiile capacitatea dumneavoastră de a traduce si aplica nou dezvoltate și până la cunoștințe actualizate în contextul specific al sectorului sau de afaceri.
 • Are posibilitatea de a valorifica abilitățile dumneavoastră de afaceri și de conducere îmbunătățite, care permite obiectivele companiei viitoare și strategii care urmează să fie îndeplinite.

Societate

 • Pot beneficia de expertiza domeniu pentru a schimba și de a îmbunătăți setarea.
 • Ca parte a unei comunități de lideri la nivel mondial va contribui la abordarea provocărilor presante pe care societatea se confruntă.
 • În calitate de lider de opinie va avea un impact favorabil asupra lumii în care trăiești și să lucreze în.

Perioada

De patru ani program part-time.
Etapa 1 este format din cinci module pe-campus răspândit pe o perioadă de 18 luni.
Etapa 2 cuprinde 6 module campus pe parcursul a 30 de luni. Executive Doctorat 2017 - 2021 cohorta începe miercuri, 13 septembrie 2017.

Taxe

Anul 1: € 18,000
Anul 2: € 16,000
Anul 3: € 13,000
Anul 4: € 13,000
(An suplimentar: € 6.500)

Localizare

Management School Antwerp
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Anvers
Belgia

Cerințe

Acceptăm numai participanților la programul de doctorat executiv, cu o motivație intrinsecă și dorința de a contribui la cercetarea academică și de a deveni lideri de afaceri de generație următoare. Candidații trebuie să dețină un MBA sau de masterat de la o instituție academică acreditată, să aibă cel puțin zece ani de experiență profesională în domeniul managementului și demonstrează progresul academic și profesional.

Programul este predat în limba engleză. Prin urmare, este necesară cunoașterea orală și scrisă excelentă a limbii engleze. Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză ar putea fi necesar să ia testul de limba engleza ca limbă străină (TOEFL).

Grad / certificare

Dupa ce apărând cu succes disertație de doctorat (după 4 ani), vi se va acorda o diplomă de doctorat (PhD), eliberat de Universitatea din Antwerp.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
Price
60,000 EUR
După locații
După dată
End Date
Iunie 30, 2021
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2021