Phd în agricultură

Ehime University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în agricultură

Ehime University

O Unit Graduate School de Stiinte Agricole (Un program de doctorat de 3 ani), a stabilit un program care oferă trei cursuri cu predare în limba engleză: Bioresurselor Știință Producție, Aplicate bioresurselor Știință și Viață Mediu Conservare Știință, Care reflectă punctele forte distinctive ale facultăților agricole ale celor trei universități participante. Agricultura este un domeniu important al științei nu numai pentru menținerea și îmbunătățirea vieții bogată a omenirii, ci și pentru păstrarea și îmbunătățirea mediului și a ecosistemului. Cautam persoane care sunt motivați să exploreze multiplele posibilități ale științelor agricole.

De asemenea, oferim două programe speciale: programul tropicale și subtropicale Agricultură și conexe Științe și Programul Curs de doctorat specială în științe agricole pentru studenții din Asia, Africa și Pacific Rim. Aceste programe oferă cercetare agricolă și de studiu îmbogățit cu o perspectivă globală, care este sporită de către studenții internaționali participanți care se concentrează pe cercetare legate de regiunile lor specifice.

Pentru detalii privind Admiterea generală și programul tropicale și subtropicale Agricultură și conexe Științe, vă rugăm să consultați următoarea adresă URL.

http://rendai.agr.ehime-u.ac.jp/english/annai/about.html

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
535,800 JPY
Locations
Japonia - Matsuyama, Ehime Prefecture
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Japonia - Matsuyama, Ehime Prefecture
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala