Phd în antreprenoriat și inovativitate

Generalități

Programul de descriere

pornirea internaționale inter-universitare postuniversitare interdisciplinare (doctorat) ANTREPRENORIAT studiu ȘI inovativitate a fost stimulată de necesitatea creării cunoștințelor competitive necesare pentru consolidarea capacității proactive și inovatoare a indivizilor și a societății în care se confruntă schimbări și gestionarea schimbărilor.

Universitatea din Osijek

Studiul este rezultatul unei Centrul TEMPUS European Comun Internațional Proiect pentru Studii Antreprenoriale (CD_JEP-41014-2006), care a fost realizat de către Josip Juraj Universitatea din Osijek Strossmayer, Croația; Universitatea din Turku, Finlanda; Universitatea din Maribor, Slovenia; Universitatea din Klagenfurt, Austria și Universitatea din Durham, Regatul Unit al Marii Britanii în perioada 2007-2009. Construirea unei capacități de învățământ, la toate nivelurile de educație pentru formare pentru inițiativa și spiritul antreprenorial necesită crearea unei mase critice de educatori din acea zonă interdisciplinară, adică, crearea de echipe de educatori din diferite discipline, care pot pune în aplicare programe de educație antreprenorială la diferite niveluri de învățământ, de la primar la terţiar.

Luând în considerare Caracterul interdisciplinar al antreprenoriatului, Care poate fi definită în sens restrâns (în cadrul științelor sociale), sau sensul larg (ca știință cognitivă în aria interdisciplinară a științei), ANTREPRENORIAT studiu de doctorat și inovativitate este deschis pentru toți cei interesați care doresc să contribuie la hibridizarea cunoașterii și astfel, să dezvolte competențe pentru abordarea inovatoare pentru diagnosticarea și rezolvarea problemelor.

Deoarece cinci universități au participat la dezvoltarea conceptului programului, Ale cărei cursuri de echipe vor participa, de asemenea, la realizarea acesteia, elevilor li se dă posibilitatea de a, fără plata meditatiilor, pe principiul reciprocității, utilizarea de predare și de resurse de cercetare ale universităților partenere, pe baza acordului semnat de cooperare între universități.

Programul de studiu este exprimat prin credite ECTS, ceea ce va permite mobilitatea participantilor programului, transferul de puncte, sau acumularea de puncte în cadrul sistemului de învățare pe tot parcursul vieții.

Programul include cursuri organizate, activități directe de cercetare științifică individuală cu privire la teza de doctorat, precum și activități științifice și didactice elective.

titlu academic acordat după finalizarea studiilor

Doctor în Științe Sociale (doctorat), zona de economie

Durata programului

6 semestre, 3 ani

Condiții de înscriere

Dreptul de înscriere la programul de doctorat "Antreprenoriat și inovativitate" face parte din:

 • Elevii care au absolvit adecvat de pre-Bologna, studii universitare de cel puțin 4 ani
 • Elevii care au absolvit pre-Bologna Studii universitare de masterat științific
 • Elevii care au absolvit studii universitare de specialitate postuniversitare Bologna și dobândite cel puțin 60 ECTS
 • Elevii care au absolvit-o la Bologna 3 + 2 sau 4 + 1 sau 0 + 5 program de studiu

Elevii a căror studii anterioare nu sunt din domeniul științelor sociale se pot înscrie de asemenea, la studii postuniversitare de doctorat programul "Antreprenoriat și inovativitate", cu care trece examene diferențiale, care vor fi stabilite de Consiliul programului de doctorat, având în vedere legate de domenii științifice, domenii și ramuri .

Universitatea din Osijek

Criterii de selecție

Selecția de participanți se face pe baza notelor medii la studiile anterioare, eseul motivaționale, referințe de cercetare și științifice existente, precum și recomandarea de către potențialul consilier.

Cererea trebuie să conțină

 • Completate în cerere
 • eseu motivațional
 • Curriculum vitae
 • Recomandare
 • Transcript de clase (cel mai înalt nivel de educație)
 • copie legalizată a diplomei (cel mai înalt nivel de educație)
 • Copie a certificatului de cetățenie sau altă dovadă adecvată a cetățeniei pentru cetățenii străini
 • Două fotografii (4 × 6 cm)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologn ... Citeste mai mult

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia. Citește mai puţin