Phd în astrofizică

International School for Advanced Studies (SISSA)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în astrofizică

International School for Advanced Studies (SISSA)

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a lucra în astrofizică, o disciplină dinamică și competitivă în domeniul cercetării de frontieră.

Candidații la programul de doctorat în astrofizică va fi mai întâi evaluate pe baza scrisorilor lor CV și de referință. Un număr de candidați vor fi invitați la un interviu pe unul dintre cele două date anunțate.

Cursul de doctorat este format din 3 până la 4 ani de studiu și de cercetare. studenții din primul an sunt obligați să participe la mai multe cursuri se întinde pe o perioadă din noiembrie până în mai și să ia examenele într-o selecție a acestor cursuri. La începutul primului an, studenții sunt atribuite un tutore, un membru al personalului SISSA care le va consilia cu privire la examenele selectarea și va oferi îndrumări cu privire la alegerea unui proiect de cercetare pentru teza lor de doctorat. După finalizarea cursurilor, elevii vor începe să lucreze la proiectul lor de cercetare sub supravegherea unuia sau mai multor membri ai personalului SISSA.

Grupul în Astrofizică este format din 8 membri ai personalului, 7 baieti post-doctoral si 20 de doctoranzi. Toate principali investigatori au recunoscut expertiză în domeniile analizei și interpretarea studiilor cosmice de fond de microunde și sub-milimetri, anchetele referitoare la structura pe scară largă, fizica de cluster, formarea galaxiei și evoluția, energia întunecată, materia întunecată, galactic și găuri negre extragalactice, structura stelare și evoluție, astrofizica de energie înaltă, astrofizica relativistă, fizica Universul timpuriu și teoria gravitatiei. Elevii vor beneficia, de asemenea, de contactul apropiat cu alte grupări SISSA, cum ar fi fizica Astroparticulelor si teoretice grupe fizica particulelor, precum și de legături cu Centrul Internațional de Fizică Teoretică (ICTP) și Observatorul Astronomic din Trieste (OAT).

Principalele interese de cercetare sunt:

 • fond de microunde cosmice
 • Structura pe scară largă
 • materia întunecată și energia întunecată
 • Formarea și evoluția Galaxy
 • astrofizica de energie înaltă și AGN
 • Structura stelare și evoluție
 • relativității generale și a fenomenologiei gravitației cuantice
 • gauri negre si stelele compacte

Cele mai recente destinații de plasare după doctorat la SISSA:

 • Universitatea Keele, Marea Britanie
 • Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics, Cambridge, Statele Unite ale Americii
 • University of California, Berkeley, Statele Unite ale Americii
 • Albert Einstein Institute, Germania
 • Institutul Max Planck pentru Fizica gravitaționale, Potsdam, Germania
 • Yale University, New Haven, Statele Unite ale Americii
 • Australia Telescope Facility National, Australia

Admitere

In fiecare an, curriculum-ul Astrofizica doctorat angajeaza 5/6 elevi pentru a participa la un program de doctorat cu trei sau patru ani. Studenții sunt selectate în conformitate cu un test oral. Termene de aplicare, datele și numărul de posturi disponibile ale examenelor de admitere sunt postate periodic pe pagina web anunțuri de doctorat, unde puteți descărca formularele de cerere. SISSA aduce o contribuție la cheltuielile de deplasare pentru participarea la examen. Înscrierea tuturor noilor studenti de la SISSA și începutul claselor în Curriculum-ul Astrofizică va avea loc în prima decadă a lunii noiembrie. Durata normală a programului de doctorat este de trei ani. Un al patrulea an poate fi permisă dacă sunt justificate în mod adecvat. Partea inițială a programului de doctorat se bazează pe cursul de lucru, care este considerată a fi o parte integrantă și necesară a formării de cercetare.

Procedura de solicitare pentru cetățenii din afara UE și UE

Candidații trebuie să se aplice să fie admiși la examenul standard de admitere. Există o singură sesiune de examinare în fiecare an, de obicei, în luna iulie. Examenul constă dintr-un test scris și un interviu oral. Lista problemelor examenelor de admitere anterioare pot fi găsite în secțiunea examenele de admitere. Rezultatul este de obicei cunoscut în aceeași zi. Candidații trebuie să trimită un formular de cerere de hârtie, care poate fi descărcat de pe pagina web oficială anunț SISSA. Candidații care nu sunt cetățeni ai Uniunii Europene au două posibilități de a fi admis la SISSA ca Doctorand:

 • pentru a trece examenul de admitere regulat în Trieste (în acest caz, procedura de aplicare este cea descrisă mai sus pentru cetățenii europeni).
 • pentru a trece un preselectii de primăvară pe baza calificărilor academice și științifice. Prin urmare, studenții selectați în acest mod vor fi invitați de școală pentru a lua examenul de admitere regulat. Școala va avea grijă de cheltuielile de călătorie și permanența lor în Trieste de două săptămâni, atunci când, de asemenea, examenul de admitere regulat, va avea loc. Candidații interesați în participarea la acest preselectare ar trebui să trimită un formular de cerere de hârtie care pot fi descărcate de pe pagina de web anunț oficial SISSA (SISSA anunț).
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala