O Departamentul de Fizică și Astronomie de la Northern Arizona University (NAU) va lansa un nou program de doctorat in Astronomie si planetare Stiinta in toamna anului 2016. Departamentul este acum recrutarea de noi membri ai facultatilor si doctoranzi.

Actuale și viitoare Facultatea de Expertiză

membri ai facultăților curente folosesc telescoape terestre cit si bazate pe spațiu pentru a studia corpurilor mici din Sistemul Solar, precum și formarea și evoluția altor sisteme planetare; imagini spațiale pentru a studia suprafețe planetare; și un laborator de stat-of-the-art pentru a studia analogi de gheață astrofizice. membri ai facultăților NAU au colaborări strânse de cercetare cu oameni de știință din cadrul instituțiilor locale, inclusiv Observatorul Lowell, Geological Survey Statele Unite ale Americii (USGS) Astrogeology Science Center, și Observatorul Naval Statele Unite ale Americii. În următorii câțiva ani, Departamentul va angaja membri ai facultăților posesiune-track cu expertiză în domeniul științei exoplanete, ASTRO-chimie, informatică astro-, instrumente astronomice, si astronomie observațională specializata in obiecte Solar System, exoplanetelor sau subiecte conexe.

Acces superb telescoapelor mari

membri ai facultăților și studenții doctoranzi au acces competitiv deplin la facilitățile conduse de la Universitatea din Arizona, inclusiv 2 x 8.4 metri Large Binocular Telescope, 6.5 metri Magellan Telescoape, 6,5-metru MMT telescop, 2,3 metri Bok telescop de 1.8 metri Vatican Tehnologie avansată Telescopul, iar 1.5 metri Kuiper telescopul. Cercetările NAU au acces la 4,3 metri Discovery Channel Telescope, telescopul 1.8 Perkins, iar telescopul NURO de 0,8 metri, prin parteneriate cu Observatorul Lowell. Facultatea și studenții au acces și la 0,5 metri telescop Lutz în campusul NAU.

Curriculum

doctoranzi în cadrul programului vor construi competențe și cunoștințe prin muncă de clasă formală și un proiect de cercetare originale. Elevii vor lua zece clase de bază în primii doi ani în program. Cinci dintre clasele de bază se va concentra pe dezvoltarea de abilități esențiale astronomi doctorat și oameni de știință planetare au nevoie de la intrarea forței de muncă într-un mediu academic sau industriale (proiectare instrumente și fabricare, design optic, fizica de calcul, date mari, precum și tehnici de astronomie observaționale) . Cinci clase se vor concentra pe subiecte avansate în astronomie și știința planetară pe care elevii au nevoie de o bază solidă pe care să construiască propriile lor de cercetare postdoctorală (formarea și evoluția sistemelor solare, atmosfere, interioare și suprafețe ale corpurilor planetare, ASTRO-chimie, exoplaneta știință și teme speciale). Elevii vor efectua propria lor original de cercetare, a scrie o disertație, și să facă o prezentare orală, publică a rezultatelor acestora. În componenta de cercetare originala, elevii vor învăța cum să colecteze și să analizeze datele, scriu rezultatele lor și să comunice rezultatele lor altora într-un mod compatibil cu standardele profesionale în comunitățile științifice astronomice și planetare.

Sprijin financiar

Toți elevii din program vor primi derogări complete de școlarizare, o bursa fie ca un asistent de absolvent de predare sau de un asistent absolvent de cercetare și de asigurări de sănătate. În general, studenții vor fi sprijinite ca asistenți de predare în fizică introductivă și / sau laboratoare de astronomie în primii doi ani, apoi ca asistenți de cercetare, după avansarea la doctorat candidatura.

Campus

Northern Arizona University este o institutie 26,000 student cu campusul principal în Flagstaff, o comunitate de patru sezon de aproximativ 67.000, la o altitudine de 7000 ft la baza maiestuos din San Francisco Peaks. Oportunități pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, camping, alpinism, schi și snowboard. Abundat

Cerințele de admitere și procedura

Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, studenții trebuie să completeze și să depună formularul de cerere on-line pe site-ul Admitere Graduate College și faceți clic pe link-ul Apply Now. Vă rugăm să urmați instrucțiunile și să prezinte toate materialele on-line. Asigurați-vă că pentru a selecta studii universitare de doctorat și Astronomie si planetare Stiinta. Solicitarea dvs. on-line trebuie să includă:

  • O declarație de interes care descrie motivul pentru care aplici la Nau precum și interesele profesionale și scopurile;
  • O probă de scris științifică / tehnică, cum ar fi o teză senior, teza de MS, hârtie majoră de clasă sau un raport profesional care demonstrează abilitățile analitice și de scriere;
  • Trei scrisori de recomandare din care doi ar trebui să fie de membri ai facultăților.
  • sunt necesare Scorurile de GRE generale; este recomandat fizica GRE.
  • Toate materialele trebuie trimise prin intermediul site-ului de aplicare online.

Vă rugăm să rețineți că acest program nu apare în curent (2015-2016) catalog academic. Dar, dacă lansați o aplicație la Graduate Colleqe, acesta va apărea ca o opțiune.

Solicitanții de succes vor avea de obicei o licență sau de masterat în Fizică, Astronomie, Chimie, sau un domeniu legat cu un GPA 3.0 sau mai sus. Evaluarea cererilor de admitere toamna va începe după 15 ianuarie a acelui an. premii de ajutor financiar sub formă de predare Absolvent Asistenți vor fi selectate în luna aprilie.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Northern Arizona University »

Acest curs este Bazat în Campus
După locații
După dată