phd în aviație

Singapore Aviation Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

phd în aviație

Singapore Aviation Academy

Doctor în Aviație (organizată în comun cu Embry-Riddle Aeronautical University, SUA)

PROGRAMUL DE PREZENTARE

O Doctor în Aviație este conceput pentru a vă pregăti cu abilități de cercetare cognitive necesare pentru a rezolva problemele acute cu care se confruntă domeniul aviației și de a promova disciplina. Prin programul de doctorat, veți obține o șansă de a urmări disciplina într-un mediu divers, intelectual versatil și multi-disciplinare.

O Singapore Academia de Aviație, În parteneriat cu Embry-Riddle Aeronautical University, oferă acest program în primul rând online, cu includerea de 3 rezidențe de 6 zile. In acest fel, puteți continua lucrul în timp ce urmăresc gradul dumneavoastră. Programul de doctorat este deschis profesioniștilor din sectorul aviației printre care se numără membri ai echipajului de zbor, controlorii de trafic aerian, reprezentanți ai industriei tehnice, educatori de aviație, angajații guvernamentali și alte persoane care doresc să avanseze cunoștințele lor și de a spori carierele lor.

CERINȚE PROGRAM

Sunteți de așteptat să ia 2 cursuri pe termen lung, 3 termeni pe an (adică 6 cursuri pe an). Programul de 60 de ore de credit (nu inclusiv cercetarea) constau din:

 • 4 cursuri metoda de cercetare a câte 3 credite fiecare (12 ore de credit în total)
 • 8 cursuri de 3 credite fiecare constituind 1 din 3 specializări (24 de ore de credit în total)
 • Cel puțin 3 cursuri de rezidenta de 2 credite fiecare (6 ore de credit în total)
 • Cel puțin 6 cursuri de disertație (de exemplu, metode de cercetare și tehnici de preparare disertație) a câte 3 credite fiecare (18 ore de credit în total)

SPECIALIZARE

Aveți opțiunea de a-și continua studiile în 1 din 3 specializări:

 • Siguranța aviației și factorii umani
 • OPERAȚIUNI
 • Inter-disciplinare

Siguranța aviației și factorii umani

Această specializare se va concentra pe gestionarea riscului culturii prin controlul tehnicilor cunoscute și încă-a-fi descoperite și aplicații de siguranță.

OPERAȚIUNI

Această specializare se va concentra pe activitatea care pune accentul pe capacitățile de cercetare într-o piață globală în timp ce luând în considerare tendințele industriei și inovații.

Inter-disciplinare

Dacă aveți un interes mai larg în domeniul aviației, această specializare oferă o abordare interdisciplinară a aviației în cazul în care lucrați cu un consilier pentru a construi un curriculum adecvat pentru nevoile educaționale, un student.

În plus față de completarea tuturor celorlalte cursuri necesare, trebuie să completeze 4 cursuri de la grupa B și 4 din Grupa C.

Cerințele de admitere

Tu trebuie să îndeplinească 1 din următoarele 2 condiții:

 • Posedă o licență și o diplomă de master, 1, care trebuie să fie într-un domeniu legat de aviație, cum ar fi știința aeronautică, tehnologia de aviație, de gestionare a aviației, pilot profesionist, întreținere aviație, electronice de aviație, siguranță și aeronautică de aviație; sau
 • Posedă o licență și diplomă de master în discipline non-aviatice, completate cu cel puțin 1 an de serviciu cu normă întreagă echivalent în industria aeronautică ca pilot profesionist, manager de întreținere, controlor de trafic aerian, sau orice altă poziție de aviație profesională.

Cerinte de limba:

În cazul în care engleza nu este limba principală, trebuie:

 • Ia-sistem de testare Internaționale English Language (IELTS) și de a atinge un scor minim de 6,0; sau
 • Un scor minim atinge pe Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL) de 600 (pe suport de hârtie) sau (pe bază de Internet) 105.

Scorurile TOEFL sau IELTS trebuie să fie trimise direct la Embry-Riddle de către agenția de testare.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
3 - 7 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
69,000 USD
Studenții din Singapore sunt de a adăuga 7% GST la taxele de rezidență. Nu sunt necesare pentru a face plata integrală în avans. Taxele de curs sunt scadente la prima înscriere de timp și, înainte de începerea fiecărui termen. Taxele de curs nu includ man
Locations
Singapore - Singapore Online
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Singapore
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Singapore Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala