Phd în BioScience moleculară la Universitatea de Stat Montana

Generalități

Programul de descriere

O Biosciences moleculare Programul oferă un program interdisciplinar spre un doctorat în filozofie în științele vieții. Studenții în programul MBSP sunt în măsură să continue cercetarea dincolo de granițele departament, înainte de a selecta o anumită zonă de studiu, la sfârșitul primului an.

Acest program permite tinerilor absolvenți să se rotească în trei laboratoare diferite, în timpul primului an, în domeniul lor de cercetare Alesul. Până la sfârșitul primului an în care trebuie să selecteze un consilier de cercetare și să fie admis în mod oficial la un departament pentru a efectua un proiect de cercetare care să conducă la finalizarea unui doctorat în filozofie.

Domenii de cercetare:

 • Biofilm Sciences & Engineering
 • Materiale BioInspired
 • Bioinformatica / Genomics / proteomica
 • stiinte biomedicale
 • Biofizică
 • Cell, dezvoltarii, si Biologie Moleculara
 • Chemical Biology
 • Microbiologie mediului
 • Imunologie si Boli Infectioase
 • Viața în medii extreme
 • Biologică Modelare matematică
 • Neuroscience
 • Științele Plantelor
 • Virusologie

Acest program interdisciplinar reunește departamente facultate si centre de cercetare din campus: Biologie celulara si Neuroscience; Inginerie chimica si biologica; Chimie și Biochimie, Științe ale Pământului, Ecologie, Resurse Funciare și Știința Mediului, Matematică, Departamentul de Microbiologie si Imunologie, Stiinte ale plantelor si Patologie a Plantelor, Centrul de Inginerie biofilmelor, Centrul pentru Materiale BioInspired, Catedra de Calculatoare si Institutul de Biologie termică pentru a oferi studenților cu instrucțiunile de laborator, pentru a deveni oameni de știință de cercetare de succes.

Termene de aplicare

Toate cererile pentru următorul semestru de toamna trebuie să fie depuse până la 11 decembrie. Orice cerere incompletă nu vor fi analizate de către comisia de selecție și vor fi considerate neeligibile pentru programul de bursa moleculara Bioscience

Teste obligatorii

Graduate Record de examinare (GRE) este necesar pentru scorurile moleculara Bioscience Program.Theses trebuie să fie primite direct de la ETS. Codul de instituție pentru Montana State University este 4488.

Solicitanții internaționale

înscris de limba engleză de competență cu următoarele: minimele TOEFL (80), IELTS (nivel 6.5), sau PTE (54), sunt necesare pentru solicitanții care nu sunt cetățeni din SUA și nu provin din țări în care limba engleză este limba oficială. Această cerință este renunța în cazul în care solicitantul a obținut o diplomă de licență sau absolvent de la o instituție în SUA sau în cazul în care studentul este dintr-o țară în care se renunță la scorul de competență în limba engleză.

Vă rugăm să consultați pagina noastră internațională Procesul de aplicare a unei liste a țărilor în care punctajul de competență engleză se renunță, precum și informații cu privire la aplicarea ca student internațional.

CERINȚE SUPLIMENTARE ADMITEREA

Pentru documente suplimentare de admitere obligatorii vă rugăm să consultați site-ul programului sau listei de vizualizare a cerințelor portalului de aplicare absolvent. Cererile incomplete nu pot fi luate în considerare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Citeste mai mult

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Citește mai puţin
Louisville , Terre Haute , Greensboro , Canapea , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Mai mult Mai Puțin