Nostru Doctor în Bioinginerie se concentrează pe domeniile biomaterialelor și biomecanica. Acest program interdisciplinar oferă o perspectivă bazată pe cercetare amplă, care se bazează pe experiența facultății noastre de discipline unice.

Zonele accent includ:

 • Biofizică
 • Eficient energetic teledetecție
 • Tehnica de plante artificiale
 • endocrinologie de mediu
 • Informatică și de calcul
 • actionare-musculare cum ar fi și robotică wearable
 • biomateriale roman
 • Vindecarea ranilor

Ce vei câștiga De la Programul nostru

Scopul acestui program este de a educa viitori lideri din industrie și cercetare în bioinginerie printr-o abordare integratoare și interdisciplinară. Elevii vor beneficia de formare avansată în cercetare prin cursuri s-au concentrat și se va dezvolta expertiza in colectarea, analiza, interpretarea și prezentarea datelor la un nivel adecvat pentru pozițiile în cercetare industrială și dezvoltare sau din mediul academic.

După finalizarea de gradul, studenții sunt pregătiți să întreprindă o carieră în industrie, organizații guvernamentale, non-profit, și universități.

Învățare Rezultate

Elevii vor construi abilități și cunoștințe prin muncă curs formal și un proiect de disertație original. Scopul este de a promova abilitățile studenților de a identifica și de a sintetiza principiile fundamentale ale Bioinginerie și să le aplice în cazul problemelor complexe. NAU absolvenți cu un doctorat în Bioinginerie vor fi obținute următoarele rezultate ale învățării:

Gândire critică: Să demonstreze capacitatea de a aplica la nivel de absolvent abilități de gândire critică pentru a formula și de a rezolva problemele bioinginerie avansate în zona de accent (Biomateriale, Biomecanica, Biofizică, Informatica & Computing).

Interdisciplinare: Să demonstreze capacitatea de a integra informații, date, tehnici, instrumente, perspective, concepte și / sau teorii din două sau mai multe discipline pentru a avansa înțelegerea fundamentală sau pentru a rezolva probleme ale căror soluții sunt dincolo de domeniul de aplicare al unei singure discipline sau domeniu de practica de cercetare.

Cercetare Proiectare si executie: Să demonstreze capacitatea de a proiecta și de a efectua studii de cercetare, inclusiv sinteza a literaturii științifice în domeniul de studiu, proiectare de cercetare disertație, precum și interpretarea unor analize cantitative complexe, în mod independent și creativ.

Comunicarea orală: Să demonstreze capacitatea de a comunica în mod eficient rezultatele unui amplu proiect de cercetare prin prezentări orale.

Comunicarea scrisă: Compuneți și să se angajeze în comunicare scrisă foarte eficient în bioinginerie; demonstrează o argumentare clară și logică într-o varietate de comunicări scrise, inclusiv lucrări publicate și propuneri de grant.

Cerințe de admitere

candidati excelente pentru acest doctorat au o meritată bazată pe teza de Master of Science în bioinginerie, biologie, inginerie mecanică, sau știință legate în mod corespunzător. intrarea directă în programul de doctorat de la un Bachelor of Science grad vor fi luate în considerare de la caz la caz pentru solicitanții cu titlu de exemplu.

Important: Toți candidații sunt de așteptat să intre în contact (de exemplu, comunicarea prin email sau vizita de laborator), cu potențiali membri ai facultăților din departamentul ÎNAINTE DE A APLICA. Solicitanții ar trebui să se aplice numai în cazul în care un mentor este de acord să sprijine solicitantului.

Finanțarea educației dvs. De Absolvent

O varietate de posibilități de finanțare există pentru a sprijini educația la NAU:

 • Asistenți absolvent
 • Asistenți de predare
 • Asistenți de cercetare
 • Alocații de serviciu (în afara departamentului dumneavoastră)
 • Vorbiți cu facultatea în disciplina de cercetare pentru a discuta inainte de a aplica disponibile de predare și de cercetare stagii de asistență.
 • Fellowship Program prezidential
 • Ajutorul financiar
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Northern Arizona University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Deadline
Contactează şcoala
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
End Date