Programul de doctorat în calcul și de informații științe este proiectat pentru a produce oameni de știință independenți, educatori bine pregătiți, și cercetători de ultimă oră pentru a excela în chibzuite munca lor în calcul și mediile academice sau industriale interdisciplinare. Gradul evidențiază două dintre caracteristicile cele mai unice ale Colegiului Golisano: lățimea de ofertele de programe și să se concentreze sale academice pe descoperirea de soluții la problemele lumii reale prin echilibrarea teorie și practică.

Programul se concentrează pe aspectele teoretice și practice ale cyberinfrastructure aplicate la probleme specifice pe mai multe domenii. Este un amestec de domenii de cunoștințe de calcul în cadrul aceleiași discipline, precum și zonele de domenii interdisciplinare.

cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) este o infrastructură globală de integrare hardware, date, rețele și senzori digital activat pentru a oferi suite sigure, eficiente, sigure, accesibile, utilizabile și interoperabile de software și servicii de middleware și instrumente. Programul nostru de doctorat are un rol de lider în cercetarea IC prin oferirea unor instrumente axate pe factorul uman pentru comunitățile științifice și de inginerie. Aceste instrumente și servicii se concentreze pe domenii cum ar fi de calcul de înaltă performanță, analiza datelor și vizualizare, cyber-servicii și medii virtuale, precum și de învățare și de gestionare a cunoștințelor.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la programul de doctorat în calcul și de informații științe, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

  • diplomă de bacalaureat sau echivalentul său recunoscut. Având în vedere că programul cuprinde o mare varietate de discipline, elevii cu medii diverse (de exemplu, inginerie, știință, științe umaniste, arte plastice, de afaceri, și discipline cu medii de calcul suficiente) sunt încurajate să se aplice. Solicitanții trebuie să aibă următoarele cerințe minime de lucru de curs: un an de studiu în conceptele de programare și de calcul; fundal matematică puternic în discipline, cum ar fi matematică discretă și probabilitate și statistici; și aptitudini, viziune și experiență (dacă este cazul) în calcul și de informații științele de cercetare aferente.
  • transcrieri oficiale (în limba engleză) pentru toate lucrările realizate anterior, desigur.
  • Graduate Record de examinare (GRE), scor examen de bază în ultimii 5 ani.
  • O declarație de scop, care conține, dar fără a se limita la acestea, experiențe de cercetare și de interese, motivația de a urmări doctorat, și obiectivele pe termen lung.
  • Curriculum vitae sau CV-
  • Două recomandări de la persoane fizice, care sunt bine calificat pentru a evalua potențialul studentului pentru succes.
  • probă profesională sau de hârtie de cercetare (e), dacă este disponibil.


Pentru studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză, scorurile de la Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL) trebuie să fie depuse. Un scor minim de 570 (pe suport de hârtie), (pe baza de calculator) 230, sau 88 este necesar (pe internet).Interviu

Un interviu cu unul sau mai multe dintre facultatea program de doctorat și / sau comisia de admitere pot fi solicitate pentru candidații considerați pentru admiterea înaintea selecției finale. Acest interviu poate fi realizat prin telefon.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019