Phd în Chimia Alimentară și Analiză

University of Chemistry and Technology, Prague

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în Chimia Alimentară și Analiză

University of Chemistry and Technology, Prague

Prezentare generală

Scopul studiului este de a educa specialiști cu o cunoaștere profundă în domeniul chimiei produselor alimentare, produse alimentare analiza / hranei pentru animale și nutriția umană - care să reflecte stadiul actual al tehnicii în domeniul științific respectiv și cu viziunea viitoarelor evoluții / provocări. Studenții vor primi nu numai o cunoaștere teoretică vastă, dar, de asemenea, o experiență largă în practică în laboratoare dotate cu aparatura de modernă. Cursurile oferite la viitor specialist sunt concentrate pe reacție care apar în produsele alimentare în timpul procesării transportului și / sau depozitare. Parametrii majori ai produselor alimentare, cum ar fi valoarea nutritivă, proprietățile senzoriale și de siguranță sunt în centrul atenției, suplimentele alimentare sunt, de asemenea, eliberarea de îngrijorare. O atenție deosebită este acordată strategiilor analitice avansate aplicabile pentru controlul eficient al contaminanților / reziduurilor / Toxice de chimice, de asemenea, atenția este acordată strategiilor OMICS moderne, care să permită combaterea fraudei alimentară și studii ale componentelor alimentare biologic active. În ceea ce privește nutriția umană, unele cursuri sunt vizate, de asemenea, cu aspect medical asociat cu acest domeniu.

Cariere

Absolvent este expert pregătit pentru diferite roluri în funcții de conducere care necesită aplicarea unei cunoștințe cuprinzătoare în domeniul chimiei produselor alimentare, analiza alimentelor, siguranța alimentară, nutriție și de protecție a mediului. Absolvent este pregătit pentru managementul / efectuarea unui studiu, atât în ​​sectorul privat și instituțiile guvernamentale. În plus față de aceste poziții, absolvenți grație unei cursuri intensive axate pe nutriția umană în calitate de consilieri și / sau coordonatori.

Selecția tezelor recente

  • Evaluarea aktivity antioxidante a produșilor de reacție Maillard în sistemele de model și alimentele vegetale selectate
  • Tehnici noi în analiza de produse alimentare Reziduuri contaminante
  • Studiul de eliberare a contaminanților industriale în lanțurile alimentare
  • abordări noi pentru a studia soarta contaminanți din alimente și mediu
  • strategii noi în analiza contaminanților mediului
  • Aplicarea tehnicilor prin spectrometrie de masă pentru calitatea complexă și de evaluare a siguranței a cartofului tratate termic și alimente din cereale
  • Apariția micotoxinelor în cereale și soarta lor în timpul prelucrării produselor alimentare

Diverse

deschis de inscriere

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,100 EUR
Locations
Republica Cehă - Praga
Data începerii: Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Republica Cehă - Praga
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala