Phd în cunoaștere și management tropicale

Nova School of Business and Economics

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în cunoaștere și management tropicale

Nova School of Business and Economics

TropiKMan leagă științele naturale și de mediu cu managementul. Scopul programului TropiKMan este de a oferi studenților doctoranzi în agrobiotechonology, științele sănătății și agro-business și guvernare pentru dezvoltarea unei atitudini antreprenoriale, acesta oferă, de asemenea, o oportunitate pentru inventatori, inovatori și întreprinderi pentru a prezenta ideile lor inventivi și inovatoare, proiecte și procese de potențial investitori, mentori, oficiali guvernamentali și a publicului. TropiKMan are ca scop punte cunoașterea mai multor discipline pentru a aborda problemele științifice în regiunile tropicale, cu perspectiva de management și a instrui elevii cu atitudini inovatoare și antreprenoriale. Este o oportunitate pentru solicitanții de a realiza valoarea comercială potențială a cunoștințelor lor, invenție sau inovație și să contribuie la potențialul de export și ocuparea forței de muncă din regiunile tropicale.

Beneficiile unui Knowledge Tropical și Management

 • Diversificăm bază de management
 • Întărirea capacității și existente
 • îmbunătăți productivitatea
 • Maximizați de rețele și inovare și
 • Poziția (Angola, Brazilia, Cabo Verde, Mozambic, etc), în calitate de lideri mondiali în domeniul cunoașterii tropicale și inovare
 • Aduce mai multe beneficii într-o serie de sectoare: sănătate, energie, etc.
 • Construi cunoștințe, formarea și facilitarea abilităților - creșterea forței de muncă disponibilă și calificată

Ce un doctorat TropiKMan se poate aștepta:

 • Să promoveze captarea și schimbul de cunoștințe tropicale în întreaga lume,
 • Sprijin sporit rezistența economică și diversificare
 • îmbunătăți inovația
 • Conduce exportul de cunoștințe și produse tropicale, inclusiv servicii de gestionare a resurselor naturale, furnizarea de servicii de sănătate tropicale pentru zonele îndepărtate, agricultura și agro-business și guvernarea pentru dezvoltare.
 • Conduce relații de cunoștințe tropicale în toate regiunile
 • Livrarea de beneficii tangibile de la comercializarea de produse, idei, cunoștințe și concepte.

Structura programului

TropiKMan este organizată în 4 ani (240ECTS), acordarea titlului de doctor în Knowledge Tropical și Management, în 3 poziții posibile: Agrobusiness și Guvernare pentru Dezvoltare, Agrobiotechnology sau stiinte medicale.

În semestrul 1, studenții, căruia i este numit un antrenor, va lua cursuri de bază interdisciplinare cursuri OBLIGATORII (15ECTS), introducerea grupei la contextul PD, și nivelarea de fond ale acestora, care urmează să fie dobândite într-o structură modulară, fiecare modul se încheie cu o evaluare. Tot în primul semestru, studenții vor adapta DP lor cu asistenta antrenorilor, participarea la 6ECTS NOVA doctorat si 9ECTS din SPECIALIZARE CURSURI-SC, alegerea mai târziu a condus la specializarea de doctorat.

1. cursuri necesare (15 ECTS)

 • Succesele de dezvoltare din Africa: istorie și perspectiva (3ECTS)
 • Știință și Afaceri pentru Dezvoltare și Cooperare triunghiulara Nord-Sud-Sud (3ECTS)
 • Neglijat Tropical Boli (3ECTS)
 • Tendințe în Agronomie și Mediului pentru Tropical Regiuni (3ECTS)
 • Agribusiness Economie și Management (3ECTS)

2. Școala Doctorală Nova (2ECTS / curs)

 • activități complementare și transferabile pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională
 • Antreprenoriat și inovație
 • etica de cercetare
 • Dezvoltarea abilităților de cercetare

3. CURSURI DE SPECIALIZARE (9 ECTS)

Noi oferim 3 Specializările diferite, care dintre ele au propriile liste de cursuri sugerate, și fiecare contabilitate pentru 3 ECTS. Participarea la 9 ECTS din lista cursului de specializare destinat este obligatoriu să-și îndeplinească această parte a programului. Dincolo de acestea, studenții pot participa la cursuri de specializare suplimentare la alegerea lor, care vor fi menționate în Suplimentul la Diplomă.

Toate cursurile NDS și cel puțin 3 cursuri de la cursuri de specializare trebuie să fie urmat. Este posibil să participe mai mult, acesta fiind menționat în Suplimentul la Diplomă. Pentru a permite studenților să adapteze diplomei lor academice, dar care garantează coerența cursurilor, grupuri de SC sunt oferite pentru a fi alese de specializare:

 • Și Guvernare pentru agribusiness Dezvoltare
 • Agrobiotechnology
 • Medicină

În finalul primul semestru, antrenor și student va planifica de laborator / rotațiile grup (ROT) (20ECTS), începând de la semestrul 2-a. Șefii de grup de cercetare din IC va informa EB de disponibilitatea lor de a găzdui putregaiurilor și va fi furnizată o listă de putregaiuri disponibile. Fiecare student va vizita cel putin 2 laboratoare / grupuri pe parcursul acestei perioade, timp de 2 luni fiecare. Până la sfârșitul anului 1, studentul va alege un grup și un subiect pentru proiect de doctorat.

Debutul al 2-lea an coincide cu începutul tezei de (180ECTS), care va dura 3 ani, și vor fi examinate anual de către Comitetul consultativ tezei, pentru a evalua realizările, să verifice caracterul adecvat al planului conceput și elimina blocajele. Pe parcursul tezei, elevii sunt îndemnați să participe la cel puțin 12 seminarii pe an, să participe și să prezinte lucrările la conferințe internaționale și, de asemenea, să publice rezultatele lor în reviste internaționale cu arbitrii. Mai mult decât atât, studenții trebuie să participe la o Retreat NDS anual (5ECTS), în cazul în care acestea ar trebui să prezinte proiectul lor de doctorat progresează. La sfarsit DP, o disertație va fi elaborat și discutat de către un juriu. Întregul PD ar trebui să participe la dedicare cu normă întreagă.

Aplicații și Admitere

Cine poate aplica

 • elevii foarte motivați din naturale, de mediu, de viață, de sănătate, economie, management și alte științe, din întreaga lume, care doresc un mediu de colaborare pentru a continua cercetarea lor asupra Agrobiotechnology, stiinte medicale, ou Agrobusiness și Guvernare pentru dezvoltare, în Tropical sau țările europene, cu condiția ca acestea să îndeplinească criterii academice minime.
 • Entreprenuers care doresc să faceți upgrade sau să extindă afacerile în țările africane și alte regiuni tropicale.
 • Profesioniștii care doresc să urmeze o carieră care implică triunghiular de cooperare Nord-Sud-Sud și problemele de dezvoltare globală.
 • În general, acest program este de un interes deosebit pentru candidații care doresc să aprofundeze înțelegerea lor cu privire la caracteristicile specifice ale cunoașterii și managementul tropicale în contextul relațiilor nord-sud și sud-sud.

Criteriile de admitere

Solicitările sunt selectate pe dovezi ale unui grad adecvat de capacitatea academice, motivația de a finaliza un program academic provocator și obiectivele de carieră în concordanță cu subiectul PD. studenții calificați de la orice disciplina pot fi luate în considerare pentru admitere. În detaliu, minime calificările academice / profesionale necesare pentru un student care urmează să fie înscriși în program sunt: ​​a) ciclu de studii a 2-A din Bologna de la o instituție acreditată sau echivalent juridice b) dovedită de competență în limba engleză este obligatorie

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- pe an. Taxele pot fi reduse până la 90%, în funcție de merit academic al candidatului. meritul academic este definit prin analiza performanței în raport cu cerințele programului pentru fiecare an.
Locations
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala