Medicul de gradul filosofie în domeniul științei imagistica semnifică realizarea de mare în burse de studiu și de investigație independentă în diverse aspecte ale științei imagistica. Candidații pentru gradul de doctorat trebuie să demonstreze competență prin:

  • finalizarea cu succes cursul de lucru, inclusiv un curriculum de bază, astfel cum este definit de planul studentului de studiu;
  • Trecerea unei serii de examene; și
  • Completarea unei teze, acceptabil sub supravegherea comisiei de consilier de cercetare și disertație studentului.Cerințe de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat Programul în domeniul științei imagistica, candidații trebuie:

  • Dețină o diplomă de licență în inginerie, informatică, matematică aplicată, sau una dintre științele naturale. (Pentru ca stiinta imagistica cuprinde o mare varietate de discipline științifice, elevii cu medii diverse sunt acceptate în program. studenții excepționale din alte domenii pot fi acceptate.)
  • Au cursuri realizate în calcul, fizica universitare (un an), fizica modernă, și un limbaj de calculator.
  • Prezinte scorurile de la Graduate Record pentru examene (GRE).
  • Să prezinte stenogramele oficiale de la toate lucrările cursul anterior.
  • Să prezinte două scrisori de recomandare de la persoanele bine calificate pentru a judeca abilitatile pentru studii postuniversitare.
  • Depune o cerere de studii postuniversitare.Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să demonstreze competență limba luând Test de limba engleza ca limbă străină. Un scor minim TOEFL de 600 (pe suport de hârtie), (pe bază de calculator) 250 sau 100 este necesară (-bazate pe Internet). Elevii pot depune, de asemenea, scoruri IELTS. Punctajul minim IELTS este 7.0.

Deciziile de admitere sunt realizate de către un comitet format din facultate absolvent al Centrului pentru Imaging Science.

burse și stagii de asistență absolvent de școlarizare de remitere sunt disponibile pentru studenții calificați. Solicitanții de asistență financiară de la centrul trebuie să aibă toate documentele de aplicare depuse la Oficiul de Absolvent de înscriere Servicii până la 15 ianuarie pentru anul universitar următor. Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză sunt sfătuiți să obțină un TOEFL la fel de mare sau IELTS scor posibil, în cazul în care doresc să aplice pentru un stagiu de predare sau de cercetare. De asemenea, acești candidați sunt încurajați să ia testul de limba engleză vorbită pentru a fi luate în considerare pentru asistență financiară.

Elevii cu un grad SM într-un domeniu se poate acorda până la 36 de credite trimestru față de gradul de doctorat după finalizarea cu succes a examinării cuprinzătoare și aprobarea planului lor de studiu. Creditele de cercetare necesare nu pot fi anulate de experiență sau de examinare.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019