Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Finanțe Bănci și a fost stabilită în sesiunea academică 1999/2000, împreună cu celelalte două departamente din Sanusi Lamido Sanusi Colegiul de Studii de afaceri si management. Cu toate acestea, Departamentul a fost inițial de către Departamentul antrepozitate de contabilitate.

Profesorul EO Izedonmi, atunci decan al Colegiului, a avut responsabilitatea de a supraveghea afacerile Departamentului și cultivarea-l până când a venit pe cont propriu în sesiunea academică 2002/2003, cu dl Benson A. Akintola ca pionier Lecturer- -șef al Departamentului.

Igbinedion universitar Okada a fost prima universitate privată din Nigeria, cu certificatul de înmatriculare Nr 001 prezentat la fondatorul / proprietarul și cancelarul de onoare, Sir (dr), sef Gabriel 0. Igbinedion, The Esama Benin regat, de guvernul federal din Nigeria la 10 mai 1999.

Universitatea, cu toate acestea, a început operațiunile sale academice la 5111 octombrie 1999 cu 112 elevi.

În intervalul de treisprezece sesiuni academice de la 1999/2000 la 2012/2013 Universitatea a atras studenți nu numai în Nigeria, ci și din alte țări. În special, Universitatea a atras studenți din toate cele 36 de state ale federației și a teritoriului Federal de capital (FCT) Abuja precum și din țări străine. Mixul de personal al universității reflectă, de asemenea, această răspândire națională sau caracter federal și, chiar de la începuturile sale la zi, Universitatea are întotdeauna un număr bun de cetățeni străini în rândul personalului didactic și nedidactic, prin urmare, Igbinedion Universitatea Okada poate fi pe bună dreptate s-a descris ca unul care are un caracter federal puternic, una cu puternică atracție pentru studenții în interiorul și în afara Nigeriei, o universitate de alegere, cu o diferență, și o universitate privată, cu o viziune clară, puternic simț al misiunii și obiectivelor gata să aibă loc în mod treptat, în curtoaziei de similare Ivy Leaque Universitatile din Marea Britanie și SUA.

Misiunea Universității

  • Pentru a urmări excelența în predare, cercetare și burse de studiu prin furnizarea de gamă neegalată de facilități și oportunități pentru educație, formare profesională și ocuparea forței de muncă pentru toți cei capabili să beneficieze, fără nici un fel de discriminare.
  • Pentru a avansa progresul uman, prosperitatea și bunăstarea publică prin predare și cercetare care să încurajeze aplicarea cunoștințelor, să promoveze disciplina, accentuează auto-ocuparea forței de muncă, precum și de a dobândi și de a gestiona resursele în mod eficient pentru atingerea acestor obiective.

SECȚIA INTENȚIONEAZĂ DE REALIZARE aceasta misiune prin

  • Starea-Ofertei de formare de artă care pregătește absolvenții săi pentru responsabilitățile lumii muncii și va produce absolvent care sunt cele mai căutate de către toți angajatorii de muncă precum și școli postuniversitare și institute de cercetare; - Stabilirea de legături instituționale pentru relații reciproc avantajoase; și - pentru a deveni un Străduindu centru de excelență în cazul în care pot fi furnizate expertiză și facilități pentru a accelera ritmul de dezvoltare a națiunii.

In acest fel, departamentul va contribui la realizarea misiunii Igbinedion Universității din "avansarea dezvoltării umane ... prin predare și cercetare care să încurajeze achiziționarea și aplicarea cunoștințelor "

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Igbinedion University, Okada »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2019
Termen limită de aplicare

Mar. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date