Acest lucru Ph.D. Programul se concentrează asupra sistemelor durabile de producție - sisteme care creează bunuri și servicii care utilizează procese, care sunt: ​​non-poluante; conservarea energiei și a resurselor naturale; punct de vedere economic; și sigur și sănătos pentru lucrători, comunități și consumatori. Și de cercetare ia cursuri la un nivel de sisteme și abordări interdisciplinare pentru rezolvarea problemelor de durabilitate aparent greu de rezolvat, spre deosebire de abordările unice disciplinare și optimizate la nivel local destinate pentru a se obține un impact pozitiv marginal.

Elevii vor avea oportunitatea de a lucra cu facultatea multidisciplinare și cercetători în numeroase centre de cercetare, inclusiv GIS "Centrul Național pentru Remanufacturarea și recuperarea resurselor (NC3R), un lider recunoscut pe plan internațional pentru cercetarea aplicată în refabricare, Centrul pentru producția durabile (CSP) dedicat îmbunătățirii performanței de mediu și economice ale produselor și proceselor, Centrul pentru Mobilitate durabila (CSM) sa axat pe evaluarea impactului asupra mediului și economice ale tehnologiilor de combustibil și de propulsie a vehiculelor alternative, Sisteme de modernizare și de Susținere Center (SMS-uri), care dezvoltă tehnologii pentru proiectarea optimă a ciclului de viață, de management, și modernizarea sistemelor de echipamente de mari dimensiuni, Institutul de prevenire a poluării din New York de stat (NYSP2I) sa axat pe consolidarea dezvoltării și a punerii în aplicare a tehnicilor de prevenire a poluării, precum și NanoPower Research Labs (NPRL) dedicat creației și utilizarea de dispozitive și materiale de generare și de stocare a energiei nano.

Programul de doctorat în sustenabilitatea este primul program din lume să se concentreze asupra producției durabile. Programul urmărește să promoveze cercetarea și educația în dezvoltarea alternativă energetică, proiectarea durabilă, dezvoltarea de produse verzi, ecologie industrială, precum și prevenirea poluării.

curriculum-ul programului pune accentul pe sistemele de producție durabile, care creează bunuri și servicii care utilizează procese, care sunt non-poluante; conservarea energiei și a resurselor naturale; punct de vedere economic; și în condiții de siguranță pentru lucrători, comunități și consumatori. Și de cercetare să ia cursuri la un nivel de sisteme și abordări interdisciplinare pentru rezolvarea problemelor de durabilitate aparent greu de rezolvat.

Elevii din program vor avea oportunitatea de a lucra cu facultatea multidisciplinare și cercetători în numeroase centre de cercetare, inclusiv Institutul Centrul Național pentru Remanufacturarea și de recuperare a resurselor, Centrul pentru producția durabile, Centrul pentru Mobilitate Durabila, modernizarea sistemelor și Susținere Center, New York Institutul de stat pentru prevenirea poluării, precum și laboratoare de cercetare NanoPower.Cerințele
de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat Programul în durabilitate, studenții trebuie:

  • Să aibă o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată. (Curs de lucru trebuie să includă cel puțin un an de știință colegiu și un an de matematică colegiu, inclusiv calcul și statistici);
  • Graduate Record de examinare (GRE);
  • universitare oficiale și, dacă este cazul, transcrieri absolvent;
  • medie punct de grad adecvat;
  • Cel puțin două scrisori de recomandare academice și / sau profesionale;
  • TOEFL (sau IELTS) scorurile după caz ​​pentru solicitanții internaționale; și
  • Interviul personal cu comisia de facultate (prin teleconferință atunci când este necesar).

Solicitanții internaționale, a căror limbă maternă nu este limba engleză, trebuie să prezinte scorurile de la Test de limba engleza ca limbă străină.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare