Citește Descrierea Oficială

Doctor în engleză

Programul de absolvent Binghamton University în limba engleză, oferă mai mult decât doar studiul limbii și literaturii. Elevii din program dezvolta abilități care au aplicații mult dincolo de ocupațiile tradiționale de predare și de compoziție. comunicativi și persuasiune sunt în cerere într-un număr de domenii, inclusiv drept, marketing, comunicare și jurnalism. Studii Avansate de literatură și retorica va contribui în mare măsură la setul de calificare și de angajare. Concentrația de scriere creativă poate oferi experiență suplimentară, și nu este numai pentru cei care urmăresc o carieră în scris.

programe postuniversitare

Bine ați venit la programul de absolvent limba engleză la Universitatea Binghamton. Programul nostru a avut o istorie de facultate distins și absolvenți în cercetarea literară, teoria critică, retorică și scriere creativă.

istorie

Departamentul de limba engleza ofera in prezent aproximativ 75 de studenți care lucrează spre doctorat și aproximativ 30 de studenți în curs față de gradul MA. Departamentul de engleză oferă oportunități pentru studii în toate domeniile majore ale literaturilor britanice și americane, cu puncte forte in Studii Americane, modernităților britanic, teorie critică, gen și sexualităților, Studii medievale, modernă timpurie și ale Renașterii, Studii postcoloniale, Race, Empire, și globale diaspore, retorice Discursul, Studii etnice, Studii culturale / Studii de Știință, Creative scris.

PROGRAME

  • Ph.D. în limba engleză, cu o disertație de cercetare
  • Ph.D. în limba engleză, cu teza de reclamă

Grade Literatură:

MA în literatura de specialitate subliniază lățimea de cunoștințe în literatură și teorie. Ph.D. Programul încurajează elevii să urmărească interese concentrate în perioade literare sau mișcări, modele teoretice și școli, sau din literatura de la nivel mondial. Ph.D. candidații iau examenele pe teren și să scrie teze cu privire la domenii specifice de interes literar, critic sau teoretic.

Grade de scriere creative:

MA și Ph.D. programe cu o concentrație de scriere creativă oferă o gamă largă de ateliere, lecturi, și scriitori care vizitează. (Facultate de vizită au inclus Charles Johnson, Galway Kinnell, Robert Creeley, Marvin Bell, WD Snodgrass, și Molly Peacock.) Studenții-MA CW ia cursuri în literatură și scris și să producă o teză de creație. Ph.D. elevii să ia cursuri în literatură și scris, completează aceleași examene pe teren ca și studenții din literatură, și produc romane, cărți de poezii, sau cărți de povestiri scurte pentru dizertații lor.

Admitere

Elevii care intră în doctorat Programul în limba engleză, de obicei, sunt de așteptat să aibă un MA în literatura engleză. Acest lucru nu exclude admiterea studenților a căror educație a fost și în alte domenii. (În aceste cazuri excepționale, candidații, în consultare cu directorul de absolvent, se poate cere să efectueze studii suplimentare.) După terminarea cursurilor lor, candidații se specializează în trei domenii de interes academice pregătitoare pentru teren examene și într-un domeniu specific de expertiză care să conducă la disertație.

Limba engleză Admitere Universitar Comitetul admite studenții calificați la doctorat Programul pe baza totalului înregistrărilor lor, inclusiv transcrieri, general de testare GRE, recomandări și un eșantion de scriere critică (10 până la 20 de pagini). Solicitanții care doresc să aleagă opțiunea de scriere creativă pentru disertație ar trebui deci să indice pe prima pagină a cererii și ar trebui să prezinte un portofoliu de munca lor creatoare (nu mai mult de 50 de pagini de ficțiune sau de 25 de pagini de versuri), în plus față de critică scris de probă.

Termenul-limită de aplicare pentru semestrul de toamna la doctorat programul, indiferent dacă sunt sau nu studentul dorește să fie luate în considerare pentru un ajutor financiar, este de 15 februarie. Termenul-limită de aplicare pentru semestrul de primăvară este de 15 în noiembrie.

Doctor în Filosofie Cerințe programului

Program de studiu

În consultare cu directorul de absolvent, studentul planifică un program de studiu care cuprinde cel puțin opt cursuri și începe să se determine trei zone de interes special (a se vedea mai jos "Examene de câmp"). Ca parte a lor minimă de opt feluri de mâncare, studenții pot dura până la trei ateliere de scriere creativă, nu mai mult de trei cursuri adecvate în alte departamente, și nu mai mult de trei cursuri de același gradate membru al facultății. Studenții pot lua nu mai mult de două studii independente. Unul dintre cele opt cursuri necesare trebuie să fie ENG 589, Predarea College limba engleză. Dincolo de minim opt feluri de mâncare, nu se aplică aceste limitări.

Studenții trebuie să mențină cel puțin un B + mediu să rămână în program; mai mult de un grad C necesită în mod normal de concediere. Studenții nu în reședință trebuie să se înregistreze în fiecare semestru să rămână în stare bună.

Examene de doctorat pe teren

În mod normal, este finalizat cursuri la sfârșitul celui de al doilea an de studii de doctorat. Elevii sunt de așteptat pentru a finaliza apoi trei examene pe teren distincte până la sfârșitul celui de al treilea an (deși mulți studenți vor începe să luați aceste examene mai devreme.) În timp ce domeniile acceptabile ca domenii de studiu nu sunt predefinite, acestea trebuie să fie aprobate de către director absolvent. Un domeniu de studiu poate fi definit în diverse moduri: de exemplu, prin naționalitate și cronologie, gen, subiect sau teoria critică. Elevii pot coordona domeniile lor de studiu, astfel încât timpul petrecut pentru pregătirea pentru examenele lor va oferi o bază pentru dizertații lor, precum și pregătirea pentru identitatea lor profesionale.

În al patrulea semestru de cursuri, fiecare student, în consultare cu directorul de absolvent, lucrează cu un profesor ales pentru a defini fiecare examen câmp, să întocmească o listă de lectură, și să urmărească subiectul ales. Toate cele trei examene sunt administrate în mod normal, în al treilea an de studiu.

orientări detaliate pentru studenții doctoranzi care lucrează la examenele de teren sunt disponibile în Biroul Universitar Departamentul de limba engleză.

Limbă străină

Toți candidații de doctorat trebuie să demonstreze o cunoaștere de citire a cel puțin o limbă străină, la un nivel de competență suficient pentru înțelegerea materialelor academice și critice. O astfel de competență poate fi demonstrată în oricare dintre cele patru moduri:

  • Dovezi ale studentului care a promovat un examen de traducere legalizată într-un program de absolvent de la o altă instituție.
  • Prezentarea de dovezi transcriere a cel puțin trei ani (șase semestre) de studiu la nivel de colegiu al unei singure limbi străine (vom conta ca două semestre fiecare al patrulea și al cincilea an de studiu de liceu în aceeași limbă), cu o medie de grad de B sau mai bine, completat nu mai mult de cinci ani înainte de admiterea în programul de doctorat la Universitatea Binghamton.
  • finalizarea cu succes a unui curs de absolvent într-o limbă străină, sau a unui curs de absolvent în literatura comparată, în care o parte semnificativă a activității se face într-o limbă străină.
  • finalizarea cu succes a unui atelier de lucru de competență absolvent și examen (TRIP 707).

Disertație

În cursul studiilor de doctorat, studentul stabilește un comitet disertație constând dintr-un director și doi cititori. Teza este un studiu substanțial de un subiect important în domeniul de interes profesional al studentului, sau o disertație de scriere creativă pentru acei studenți care sunt admiși la opțiunea de scriere creativă disertație.

Directorul disertație studentului trebuie să aprobe în mod formal, și să prezinte directorului absolvent, un prospect în scris al tezei, sau pentru cei care prezintă o disertație creativă un eșantion de muncă în curs de desfășurare, cel puțin un semestru înainte de finalizarea tezei. Prospectul sau eșantionul de muncă de creație în curs vor fi împărtășite cu toți membrii comisiei de disertație. La finalizarea tuturor celorlalte cerințe, studentul prezintă o disertație finit pentru aprobare și susține teza într-un examen oral. Teza de doctorat prezentată trebuie să fie conforme cu cerințele Graduate School pentru o disertație, așa cum se subliniază în De Absolvent Manual School. După finalizarea cu succes, de apărare, precum și prezentarea tezei, studentul se acordă titlul de doctor în limba engleză.

Dezvoltare profesională

Prin proiectele lor teze și disertație elevii devin versat în abordările teoretice, de cercetare și bibliografie. Aceste abilități de a pregăti un student pentru succes a continuat în mediul academic, iar facultatea noastră distins oferă, de asemenea, de orientare mai aproape de cei care doresc publicare. Departamentul publica propriul jurnal literar Harpur labiopalatină, care este editată de studenți absolvenți și se bucură atât de circulație internă și internațională. Astfel de experiențe editoriale sunt instrumente pentru cei care doresc să urmeze poziții în curs de revizuire periodică sau jurnalism. Universitatea găzduiește, de asemenea, conferințe și ateliere pentru scriitori creative, cum ar fi seria populare Readers ', care oferă o șansă de a interacționa cu vizitarea profesioniști într-o varietate de domenii de scriere. programe de mobilizare literare, cum ar fi Poezie Proiectul Binghamton da, de asemenea, studenților posibilitatea de a avea un impact de durată în comunitatea locală.

După ce ați Absolvent

absolventii recente ale programului au atins un număr de diferite cariere, precum și studii postuniversitare în continuare. Destinații includ mai multe pozitii de facultate in intreaga tara, de la Universitatea din New York la UC Irvine. Între timp câțiva absolvenți s-au găsit abilitățile lor de a fi dorit în publicarea unor companii, sau în jurnalism. Cursuri de studiu sunt extrem de individualizate, dar consultantul de facultate va ajuta să alegeți o cale care se dezvoltă punctele forte și interesele dumneavoastră realizând în același timp, de asemenea, o diversă secțiune transversală a abilităților. Între timp, Fleishman Centrul Universitar pentru cariera si dezvoltare profesionala ajuta pe elevi să aranjeze CV-uri, pregătirea pentru interviuri, și pot să le păstreze în cunoștință de cauză cu privire la oportunitățile și deschideri în domeniile lor de ales.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Binghamton University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
12,921 USD
(Rezident); $ 24261 (non-rezident)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019