Candidatul ar trebui să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea unui subiect în domeniul mai larg al finanțelor. Prin teza de doctorat, un student calificat ar demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Teza ar constitui o contribuție decisă la cunoașterea unei perspective asupra disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare.

Candidații calificați ar manifesta, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente și în comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor.

Cerințe de admitere: Un candidat care deține o calificare de master, bazată pe universitate, bazată pe universitate la nivelul NQF nou 9 / NQF vechi 8, poate solicita admiterea la această calificare. În mod alternativ, orice altă calificare aferentă, cu un nivel minim de competență specific programului la nivelul NQF nou 9 / NQF vechi 8 nivel și experiență legată de finanțare, care este considerată relevantă și suficientă de către Departamentul Finanțe și Managementul Investițiilor. Admiterea la programul de doctorat este supusă apărării cu succes a unei propuneri de cercetare. Propunerea de cercetare ar trebui să fie prezentată unui grup convocat de Departamentul de Finanțe și Management al Investițiilor în acest scop. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.

Date de contact: prof. Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date