Phd în geografia politică

University of Ostrava

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în geografia politică

University of Ostrava

Eforturile de a lega dezvoltarea locală și regională în contextul dezvoltării globale și mondiale geo-politică, geo-economie și geo-cultură a condus un grup de geografi politice pentru a căuta colaborare cu experți în domeniul științei politice și relații internaționale, creând astfel o domeniu interdisciplinar de studiu intitulat geografiei politice și culturale, singurul de acest gen care leagă studiul de discipline geografice selectate cu știința politică, care include capitole, printre altele, selectate din istoria lumii și a fundamentelor de sociologie.

In acest domeniu, puteti combina un interes deosebit în geografie cu studii de relații internaționale, științe politice, antropologie, sociologie și istorie. Studiul a vă va oferi cu o înțelegere mai amplă a realităților politice și culturale ale macro-regiuni ale lumii, precum și cu o cunoaștere cuprinzătoare a funcționării actuale a lumii globalizate, care poate fi aplicată în diplomație, jurnalism, sau în diferite organizații axate pe consultanță, care lucrează cu imigranți și refugiați, activități umanitare, etc. Puteți aplica pentru studii în geografia politică și culturale la lui theBachelor, nivelul de master și de doctorat.

Politice și culturale de interes de cercetare geografie specializată în relații internaționale, geografia politică și economică, geopolitică, sociologie aplicată, sociologie etnică și naționalism, minoritățile etnice, geografie culturală, geografie istorică și studii regionale.

Profil absolvent și oportunități de carieră:

Departamentul ofera un studiu atractiv pentru cei interesați de implicarea în viitor cultivarea lor proprii comunitate, municipalitate, o regiune sau de stat. Acesta este destinat pentru cei care ar dori să se aplice pentru locuri de muncă în structurile europene prestigioase sau instituții în abordarea problemelor globale ale planetei noastre, precum și complexitatea relațiilor internaționale, inclusiv în diplomație.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Republica Cehă - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala