Dr. În Microsystems Inginerie

RIT oferă un program unic care duce la un grad de doctorat în inginerie microsistemelor. Acest program multidisciplinar se bazează pe fundamentele ingineriei tradiționale și știință, combinate cu activități curriculare și de cercetare abordarea numeroaselor provocări tehnice ale micro- și nano-sisteme. Printre acestea se numără manipularea electrice, fotonice, optice, mecanice, chimice, biologice și funcționalitate pentru a procesa, sens, și interfața cu lumea, la o scara de nanometri. Scopul programului este de a oferi o bază pentru a explora tehnologia viitorului prin cercetare în nano-inginerie, metode de proiectare și tehnologii și integrarea acestora în micro- și nano-sisteme scalate. Unele dintre domeniile de explorare ale programului se numără următoarele:

 • nanoelectronică driven-scaling, inclusiv:
  • noi materiale, tehnici și arhitecturi pentru dispozitive semiconductoare generație următoare
  • inovații în aparat și nanolithography patterning
  • noi materiale de cercetare, inclusiv germaniu, materiale III-V, nanotuburi de carbon, și spintronica
 • MEMS (sisteme de micro-electro-mecanice), MEOMS (sisteme de micro-electro-optice-mecanice) și NEMS (sisteme de nano-electro-mecanice) dispozitiv de prelucrare și materiale de cercetare pentru senzori inteligenți, elemente de acționare, biochipuri, și aparate de micro-implantabile
 • Fotonică și nanofotonica imagistica, de comunicații și de detectare de cercetare, inclusiv cuplaje, micro-lasere, microdetectors, integrate de siliciu, waveguides spectrometre de siliciu, și biosenzori
 • cercetare fotovoltaic in siliciu, și celule solare stivuite organice și thermophotovoltaics
 • Scalate micro- și nano-electronica pentru integrarea in sisteme biomedicale
 • tehnologii noi și îmbunătățite în componente electronice organice și dispozitive
 • cercetarea microfluidelor privind comportamentul, controlul și manipularea fluidelor de la micro-scara

Misiune


Programul de doctorat în inginerie microsistemelor îndeplinește o nevoie critică pentru o bază de cunoștințe extinse și expertiză în inovație, proiectarea, fabricarea și aplicarea de dispozitive micro- și nano-scara, componente și sisteme. RIT devine un lider recunoscut la nivel internațional în domeniul educației, cercetării și dezvoltării economice în domeniile microsistemelor și ingineriei nanoscala.

Curriculum-ul acestui program multidisciplinar este structurat pentru a oferi fiecărui elev cu un fundal de sunet și o bază temeinică în inginerie și știință. Curriculum-ul oferă educație de clasă mondială prin aplicarea inovatoare a tehnologiilor educaționale și parteneriate.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019