Citește Descrierea Oficială

Scopul doctorat în Management de Mediu este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. Un doctorat în managementul de mediu este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Managementul Mediului cere un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.

Pentru admiterea la doctorat în managementul de mediu este necesară o diplomă de master în management de mediu, deși, ca urmare a naturii interfacultăți a Managementului de Mediu, calificare un alt master relevant și echivalente vor fi luate în considerare. Normele generale de admitere, astfel cum este prevăzut de Facultatea de Științe și Universitatea, se aplică.

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date