Elevul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și de specialitate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de management logistic. Studentul trebuie să dezvolte abilități de cercetare, scriere și gândire creativă în domeniul managementului logisticii. Studentul trebuie să poată lua decizii strategice în contextul unei organizații logistice sau a funcției logistice a unei companii și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă care are impact asupra funcției și / sau profesiei logistice. De asemenea, studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale manageriale pentru a analiza și evalua efectul acestora în contextul holistic al managementului logistic. Teza ar trebui să constituie o reflectare a cunoștințelor și a perspectivei în domeniul managementului logisticii.

Cerințele de admitere

Accesul studenților va fi oferit studentului care deține o calificare de master universitară în Management Logistic la nivelul 8 sau 9. NQF. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea unui student la calificarea de doctorat, în cazul în care consideră că pregătirea academică a studentului este insuficientă.

Detalii de contact

Nume: Dna R Ramsaroop
Tel: 27 (0) 11 559 4979 / Email: rramsaroop@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date