Elevul ar trebui să dezvolte competențe și abilități practice și extrem de specializate în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management de marketing. Prin teza de doctorat, în care culmina calificativul, un student calificat ar demonstra dovezi ale lucrării științifice independente și originale. Teza ar constitui o contribuție decisivă la cunoașterea disciplinei subiectului, precum și la domeniul de cercetare. Studenții calificați ar manifesta, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale de cercetare, pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al managementului de marketing.

Cerințele de admitere

Un student care deține o calificare de master în management de marketing cu minimum 65% sau mai mare la nivelul 8 sau 9 NQF poate solicita admiterea la această calificare. Decanul Facultății de Management poate refuza o admitere a studenților la calificarea de doctorat, în cazul în care consideră că pregătirea studentului este insuficientă pentru studiile propuse.

Detalii de contact

Nume: Prof M Roberts-Lombard
Tel: 27 (0) 11 559 3031 / Email: mornayr@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date