Phd în managementul marketingului

Generalități

8 locații disponibile

Programul de descriere

Doctorat în Marketing Management

Managementul HSN Marketing

Școala de Business de la USN are 3-5 poziții vacants ca colegii de cercetare în cadrul programului de doctorat în managementul de marketing din august 2017.

Termen limita: 15 februarie 2017.

Programul de doctorat urmărește să aducă cercetarea academică în managementul de marketing mai aproape de introducere pe piață practica de management, astfel concentrandu-se pe teme de cercetare, care vor genera noi cunoștințe pentru problemele din lumea reală.

Pe măsură ce piețele și tehnologiile devin mai la nivel mondial, pe măsură ce nevoile clienților devin mai avansate și fragmentate, companiile private și serviciile publice trebuie să inoveze și să îmbunătățească produsele și serviciile lor, la o viteză tot mai mare. Pentru a face față acestor provocări și oportunități, competență în managementul marketingului strategic, este mai important.

Noi oferim un doctorat de înaltă calitate în managementul marketingului, care va satisface nevoile actuale și viitoare ale cunoașterii în marketingul de management, atât la nivel național și internațional.

Programul este format din 180 ECTS în total, în cazul în care 60 ECTS sunt cursuri obligatorii și opționale. Toți subiecții vor fi predate în limba engleză. 120 ECTS rămase sunt legate de activitatea de cercetare individuală și va conduce la disertație.

Toți candidații au un supervizor principal si un co-supervizor, și în mod normal supraveghetorul principal va fi unul din personalul facultății.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Citește mai puţin
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Mai mult Mai Puțin