Programul dezvoltă abilități intelectuale și profesionale ale studentului. Prin teza de doctorat, un student calificat ar demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar manifesta, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studenții ar trebui să poată reflecta critic asupra procesului de cercetare și a rezultatelor.

Cerințele de admitere

O masterat adecvat în domeniul mai larg al managementului resurselor umane, precum și finalizarea unui modul de metodologie de cercetare la nivel de onoare și / sau masterat, cu o notă medie de trecere de 65% la nivel de master. Trei-cinci ani experiență relevantă de muncă în industrie.

Restrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice. Un modul cel puțin la nivel universitar sau superior în Metode statistice sau tehnici analitice.

Detalii de contact

Nume: Doamna A Ferreira
Tel: 27 (0) 11 559 2079 / Email: amandaf@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date