Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale din teză. Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar trebui să arate, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente și în comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studenții ar trebui, de asemenea, să poată reflecta asupra rezultatelor cercetării lor.

Cerințele de admitere

O calificare de masterat adecvată la nivelul 8 sau 9 de NQF în relații de muncă, Dreptul muncii sau o disciplină conexă și dovezi ale unei componente complete sau mini-cercetare la nivel de master, precum și finalizarea unui modul de metodologie de cercetare la Onoruri și / sau la nivel de masterat, cu o notă medie de trecere de 65% la nivel de masterat. Trei-cinci ani experiență relevantă în industrie / muncă. Restrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice. Un modul în Metodologia cercetării la nivel de master este esențial.

Detalii de contact

Nume: Doamna A Ferreira
Tel: 27 (0) 11 559 2079 / Email: amandaf@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date