Phd în studii înțelepciune

The Wisdom School at Ubiquity University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în studii înțelepciune

The Wisdom School at Ubiquity University

Nostru Ph.D. grad este gradul cel mai riguros le oferim, care necesită finalizarea a 48 de credite semestru și o apărare formală a tezei într-un examen oral la încheierea procesului de disertație.

Ph.D. grad este considerat în general un grad de cercetare, si este de obicei căutat de către cei care aspiră să ajungă la cel mai înalt nivel de cercetare științifică într-un anumit domeniu de interes. Este nevoie de o revizuire extensivă literatura de specialitate și disertație trebuie să fie o contribuție originală la domeniul de anchetă. La Înțelepciunea Școala de Studii Absolvent, Subliniem, de asemenea, nevoia de ambele cap și inimă, în egală măsură, în toate diplomele, inclusiv Ph.D. Acesta este un punct important, deoarece continuul cap-inimă este un aspect central în abordarea noastră față de învățare și este încorporată în toate programele noastre. Toate din intensives noastre, la fel ca toate programele noastre de gradul, provocare student pentru a echilibra cap, inimă, trup și suflet. Ph.D. nu este o excepție de la acest lucru, dar exemplificări șef.

Studii phd înțelepciune

Cerințe de admitere

 • Studenții trebuie să aibă o diplomă de master sau echivalențe acestuia. O echivalență constă în formarea documentată dincolo de o diplomă de licență, care este echivalent în ore și cerințele unui masterat.
 • Un completat Admitere Universitatea Ubicuitate Cererea trebuie prezentată la Oficiul de Admitere.
 • Elevii sunt încurajați să aparțină unei biblioteci de cercetare academică în zona în care trăiesc.
 • Cerințe de ieri
 • Ph.D. candidații trebuie să completeze:
 • 48 credite semestru;
 • O disertație; și
 • Un examen oral.
 • Jumatate din creditele de curs trebuie să fie în persoană experiențe de învățare (intensives sau pelerinaje), iar restul de 50% poate fi luată ca Retreats virtuale. Ph.D. candidații trebuie să completeze 48 de credite semestru.

Ph.D. Programul ar trebui să fie finalizată într-o perioadă de șapte ani de la inițierea studiului.

În plus față de 48 de credite, 14 credite sunt acordate pentru pregătirea tezei și examenul oral, pentru un total de 62 de credite necesare pentru doctorat grad. Extensii pentru o varietate de motive profesionale personale, de familie și sunt permise. Deoarece elevii au numeroase obligații și responsabilități, suntem pregătiți să lucreze cu fiecare elev în mod individual pentru a se asigura că există suficient timp pentru a finaliza doctorat O petiție pentru Forma Continuare trebuie să fie prezentate grefierului, atunci când mai mult de șapte ani este necesară pentru a finaliza doctorat program.

intensives obligatorii

Următoarele patru seminare sunt necesare pentru doctorat program:

 • Înțelepciunea și civilizație, predate anual
 • Doctorat Scrierea și metode de cercetare, predate anual
 • Orice curs desemnat ca aparținând Înțelepciune Pământului și Mintea Primordiale
 • Orice curs desemnat ca aparținând uneia dintre Mistici sau tradiții specifice Intelepciune

Creditele restante pot fi selectați din oricare dintre ofertele de curs ale universității, inclusiv cursuri on-line și Retreats virtuale. Elevii ar trebui să selectați cursuri care într-un fel contribuie la subiectul lor de disertație sau de o zona de interes.

Dr. Judith Yost, Decan al studenților, va oferi sfaturi generale și să asiste toate doctorat studenților în selectarea corespunzătoare Major Advisor.

Dr. Gyorgyi Szabo, Decan de Studii Doctorale, va oferi consiliere și sprijin în legătură cu procesul de disertație. Odată ce un student a finalizat cel puțin trei (3) Cursurile universitare Intelepciune, a decis, pe o suprafata de studiu si un accent de anchetă, și a încheiat un acord Avizarea cu un consilier major, decanul studiilor universitare de doctorat se va convoca o opinie candidat, acceptarea sau nu a dizertatie propunerea lor, și organizează examenul oral.

candidat Review

Odată ce un student a finalizat cel puțin trei (3) Cursurile universitare Înțelepciunea, a decis asupra unui focar de anchetă, și a încheiat un acord Avizarea cu un consilier major, decanul studiilor universitare de doctorat se va convoca o opinie candidat. Această întâlnire include student, decanul, Consilierul Major, și un membru al facultatii selectate adecvat temei tezei și poate fi fie personal, fie prin telefon, în funcție de proximitatea geografică între persoanele implicate.

Scopul revizuirii candidat este pentru decan și studentului de a evalua împreună gradul de pregătire al studentului să se angajeze într-un studiu de cercetare. În plus, întrebările de student și Consultantul va fi abordat. Studentul trebuie să demonstreze o înțelegere de bază a procesului de cercetare și să fie în măsură să identifice principalii autori care va sta la baza revizuirii literaturii. În cazul în care un student are nevoie de consiliere sau sprijin suplimentar în vederea pregătirii pentru revizuirea candidat, el / ea ar trebui să contacteze decanul studiilor universitare de doctorat.

Acceptarea Disertatie Propunere

După ce revizuirea candidat este finalizat cu succes, studentul, care lucrează cu lui sau ei maiorul Consilier, se pregătește o propunere formală pentru disertație lor, care trebuie să conțină un rezumat, teme principale care urmează să fie acoperite, precum și metoda de anchetă și / sau de cercetare. Acest lucru va fi examinat de către Comitetul de doctorat sub îndrumarea decanul studiilor universitare de doctorat, care poate recurge la sfatul membrilor sau membri ai Comitetului de doctorat ai facultăților relevante. Odată ce comitetul și decan Studii doctorale prevede aprobarea lor, atunci studentul poate începe scrierea lor disertație.

Selectarea unui consilier major

Fiecare elev este responsabil pentru pregătirea propriei lor disertație. Din cauza naturii riguroase a teze de doctorat, Advisors sunt esențiale pentru a ghida elevii, atât în ​​obținerea de cunoștințe cuprinzătoare a domeniului ales de studiu și în rafinarea ideilor și de cercetare, care merge într-o disertație. Fiecare student trebuie să selecteze un consilier major, fie din lista înțelepciunii Universității facultății sau din afara universității, care ar fi adecvată, după consultarea cu decan al studenților, Judith Yost. Alegerea consilierului major este în multe privințe a doua doar la cea a subiectului tezei în sine, deoarece este maiorul Advisor, care va ghida studentul într-un proces multi ani de explorare, pregătire, și finalizarea activității lor academice.

Domenii de doctorat Concentraţie

Există o serie de domenii de concentrare economică în care elevii pot câștiga un doctorat grad, atâta timp cât este în domeniul general al "Studii de înțelepciune". În cele din urmă, alegerea este intens personală și poate fi un subiect pe care cineva a întrebat despre ceva timp sau este o zonă de ardere interes pentru explorarea în continuare. dizertații de succes poate varia de la cercetare pura la proiecte artistice creative și / sau activism sacru. De exemplu, se poate cerceta un anumit mistic, eveniment istoric, sau zona de interes spiritual. Se poate dezvolta un proiect artistic, cum ar fi o bucată de muzică sau de artă și scrie-l în sus. Se poate angaja într-un anumit act de activism sacru, cum ar fi de gând India pentru a lucra cu copiii dezavantajați și scrie-l. Aceasta este o decizie pe care trebuie să facă pentru că, în cele din urmă, lucrarea este lucrarea ta și trebuie să reflecte cine sunteți și ceea ce considerați important pentru creșterea ta academică și spirituală.

Pe măsură ce crezi despre domenii de interes, vă rugăm să știu că există un număr de înțelepciune Universitatea de facultate cu experiență semnificativă într-o gamă largă de domenii de interes ar putea servi drept consilieri majore.

Se poate întâmpla ca zona dvs. de cercetare se află în afara domeniului de înțelepciune Universitatea facultate. În acest caz, vom lucra cu tine pentru a găsi persoana potrivită pentru mentor. Cheia este de a fi în contact cu decan al studenților, cât mai curând vă înscrieți, astfel încât să puteți obține îndrumări cu privire la ceea ce s-ar putea dori să exploreze pentru subiectul disertație și pe care s-ar putea dori ca un consilier major.

Cerințe de absolvire pentru un doctorat grad

 1. Studenții trebuie să aibă Dissertation aprobate de către consilierul lor major și a prezentat decanul studiilor de doctorat până la 05 ianuarie a anului absolvirii. Prezentarea ar trebui să includă pagina de însoțire cu semnătura consilierului Major.
 2. taxele de școlarizare și toate obligațiile financiare la Universitatea Ubicuitate trebuie să fie achitate integral, iar finalizarea tuturor cerințelor pentru gradul trebuie să fie îndeplinite, în a treia săptămână a lunii februarie a anului absolvirii.
 3. O disertație legat finalizat, necesar pentru biblioteca Universității Ubicuitate, trebuie trimise la Universitatea Intelepciune până la data de 1 a anului absolvirii.

Studenților care au cerințe complete pentru absolvire după data de începere iunie poate solicita transcrieri ca dovadă de absolvire și că ei, de fapt, dețin titlul de doctor în Filosofie. Gradul și mi-a furat va fi dat la Inceperii următoarea iunie, sau trimise la student în cazul în care nu intenționează să participe la ceremonia de absolvire.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,760 USD
per intensiv - plătit pe intensivă sau Pelerinaj la momentul înregistrării. De scolarizare pentru cursuri online și retrageri virtuale pot varia. Toate comisioanele vor fi achitate în momentul înregistrării pentru clasa.
Locations
Statele Unite ale Americii - USA Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - USA Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala