Phd în studii de cercetare sau de guvernare juridice

European Law and Governance School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în studii de cercetare sau de guvernare juridice

European Law and Governance School

ELGS de doctorat este un program de studii cu o durată de cel puțin 3 ani, care permite studenților să efectueze cercetări independente în domeniul cercetării juridice, Studii de Guvernare, sau pe un subiect interdisciplinar. Acesta este sprijinit de rețeaua expansivă ELGS Facultatea Internațională de peste 100 de savanți juridice și de guvernare și practicieni din întreaga lume, a "Universitățile ELGS partenere din Europa și din lume, și EPLO. Foarte important, studenții programului vor beneficia de acces la a participa la evenimente EPLO pe teme-cheie în legislația și guvernanța UE, precum și de a interacționa cu renume liderii UE și factorii de decizie. Elevii absolvent cu o înțelegere clară și conștientizare a mai up-to-date de cercetare științifică, precum și o rețea profesională solidă pentru a le sprijini în cariera lor după ELGS.

timp de rezidență completă nu este o cerință pentru acest grad, dar studenții pot fi necesare pentru a participa la mai multe sesiuni de formare pe tot parcursul programului, care va avea loc la sediul EPLO din Grecia. Prima sesiune de instruire va introduce pe elevi la metode avansate de cercetare, în timp ce sesiuni consecutive se concentreze pe de îndrumare și de predare abilități. Studenții sunt, de asemenea, de așteptat să participe la cursuri, seminarii și prelegeri, astfel cum sunt desemnate de către superiorii lor, și să se implice activ în prezentarea rezultatele cercetărilor la conferințe din întreaga Europă și o mai mare lume. La finalizarea programului elevii vor preda la o teză de 100.000 cuvânt.

In timp ce acest program încurajează mobilitatea și flexibilitatea, studenții sunt de așteptat să fie dedicat timpul deplin la studiile de doctorat. Studenții care sunt angajați ar trebui să poată să demonstreze locul de muncă echilibru și de studiu și să fie în măsură să livreze teza lor în termenul stabilit de timp.

beneficiile programului

Programul ELGS de doctorat este un program modern de cel mai înalt nivel academic, care a fost proiectat cu flexibilitate și mobilitate în minte. Candidații selectați vor fi atribuit un supraveghetor, bazat pe interesele lor academice, de la renumitul Rețeaua Internațională Facultatea de ELGS.

Facultatea Rețeaua Internațională este format din profesori și practicieni din întreaga lume, care permite studenților să efectueze o cercetare pe o gamă largă de subiecte, în multe țări, și în aproximativ 10 limbi. În funcție de disponibilitatea unui supervizor adecvat

Programul de conținut

Structura și conținutul programului pot fi găsite mai jos:

Anul 1

 • Studenții admiși ca studenți Cercetare de probă (PRS)
 • Participa la două săptămâni program de orientare la mijlocul lunii octombrie, la Sounion (25 de ore de cursuri în domeniul metodelor de cercetare, metode statistice, pregătirea de prezentare, vorbitul în public)
 • Atribuiți supervizor și să elaboreze programul de lucru
 • Participa la cursuri și conferințe astfel cum sunt stabilite de către supraveghetor
 • Întâlniri cu supraveghetor
 • Testul de calificare (hârtie de 10.000 de cuvânt cu privire la propunerea de cercetare, Titlul, Proiectul Schiță)

Anul 2

 • studenți de succes de la un progres anul 1 de la PRS pentru statutul de doctorat
 • formare de 2 zile pe tema "Cum sa fii un tutore" la Sounion (opțional)
 • Asistență în tutoriale universitare și postuniversitare ale ELGS (pentru studenții rezidenți)
 • Participa la cursuri și conferințe astfel cum sunt stabilite de către supraveghetor
 • Participa la Conferința de doctorat (Anul 2 sau 3)
 • Studenții doctoranzi prezinte Test de confirmare

Anul 3

 • Tutelă
 • Participa la cursuri și conferințe astfel cum sunt stabilite de către supraveghetor
 • Participa la Conferința de doctorat (Anul 2 sau 3)
 • Studenții acordate lasă să supplicate
 • Livrarea tezei
 • Teza de apărare

Facultate

Facultatea de doctorat în Studii Juridice și / sau doctorat în Guvernarea este format din savanți și practicieni cu experiență internațională notabilă în domeniile lor de cercetare. Elevii vor fi compensata cu un supraveghetor corespunzător de către ELGS din lista membrilor Rețelei Internaționale a Facultății și de la facultatea de rezident al școlii.

Cerințe academice

Studenți din întreaga lume pot fi admise în urma unui proces riguros de aplicare. Viitorii studenți pentru doctorat ar trebui să aibă o diplomă de prima sau a doua clasă de master în drept, științe politice, sau într-un domeniu relevant al științelor sociale. Elevii de calibru cu un fundal într-un alt domeniu de studii sau un profil deosebit de competitiv, cu dovezi de experiență profesională relevantă și dăruire pe termen lung domeniului va fi, de asemenea, luate în considerare. Având în vedere natura internațională a programului, echivalențe grad va fi determinat de Consiliul Facultății.

Cerințe lingvistice

Toate elementele predate ale programului se vor desfășura în limba engleză. Ca urmare, elevii care provin din țări vorbitoare de limbă decât engleza trebuie să dovedească nivelul de cunoaștere a limbii engleze, în conformitate cu următoarele:

 • TOEFL bazat pe Internet, Scor de 90 sau de mai sus
 • Certificat Cambridge de competență, calitate B sau mai sus
 • Orice alt test recunoscut pe plan internațional, cu mărci echivalente

Studenții care intenționează să efectueze cercetări într-o altă limbă decât limba engleză trebuie să demonstreze nivelul de competențe lingvistice relevante.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
13,800 EUR
Locations
Grecia - Athens, Central Athens
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Grecia - Athens, Central Athens
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala