Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă localul și globalul și sunt înrădăcinate în contexte și experiențe africane. Ca un program inerent interdisciplinar și flexibil, Master în Studii de comunicare intersectează o multiplicitate de domenii și domenii în științele umaniste și științe sociale și oferă o oportunitate de a explora complementaritatea și interconectarea acestora.

Această calificare oferă studenților posibilitatea de a stăpâni arta studiilor independente, prin scrierea unei teze de cercetare sub supravegherea unui cercetător senior. Obiectivul disertației se bazează pe propunerea prezentată de student și a fost decisă împreună cu supraveghetorul (autoritățile).

Cerințele de admitere

Cerințele de admitere sunt specificate de cerințele generale de acces la universitate, fără a exclude discreția Comitetului de admitere postuniversitar sau a șefului departamentului. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru al doilea semestru.

Detalii de contact

Nume: Prof. Pier Paolo Frassinelli
Tel: 011 559 2810 / Email: pierpaolof@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date