Scopul doctoratului în Studii Energetice este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul studiilor energetice. Un doctorat în Studii Energetice este un studiu de cercetare pur bazat pe știință, care solicită candidaților să demonstreze capacități de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei specializării.

Doctoratul în Studii Energetice necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe științifice de specialitate intelectuală, teoretică și practică și cunoaștere a problemelor legate de domeniul de studiu și de aplicare a metodelor și tehnicilor experimentale avansate ale cercetării moderne, precum și a științificului fundamental și valori academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare oral și în formă scrisă.

Pentru admiterea la doctorat în studii energetice, de preferință, este nevoie de un master în studii energetice, deși poate fi luat în considerare un student cu o diplomă de master într-o temă conexă și cu experiență adecvată în industria energetică. Se aplică regulile generale de admitere, stabilite de Facultatea de Științe și Universitate.

Pentru doctoratul este necesară o teză despre un subiect adecvat, aleasă după consultarea cu coordonatorul programului pentru studiile energetice. Gradul conferit va fi doctoratul. (Studii energetice).

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 - 6 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date