Citește Descrierea Oficială

Scopul doctor în Studii Energetice este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul studiilor de energie. Un doctorat în Studii Energetice este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Studii Energetice necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.

Admiterea la doctorat în Studii Energetice necesită, de preferință, un Master în Studii Energetice, cu toate că un student cu o diplomă de master într-un subiect înrudit, precum și cu o experiență corespunzătoare în industria energetică, pot fi luate în considerare pentru admitere. Normele generale de admitere, astfel cum este prevăzut de Facultatea de Științe și Universitatea, se aplică.

O teză pe un subiect adecvat, ales după consultarea cu Programul Coordonatorul pentru Studii Energetice, este necesară pentru doctorat. Gradul conferit va fi de doctorat (Energy Studies).

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date