Phd în studii internaționale

Generalități

Programul de descriere

Programul de Josef Korbel, Școala de doctorat combină formarea amplă și riguroasă în domenii convenționale - politica internațională, politică comparată, economia politică internațională și / sau a teoriei politice - cu ample oportunități de personalizare, creativitate si explorare. Facultatea de mentorat asigură fiecare elev urmărește o cale productivă de studiu, dacă scopul este de predare colegiu sau o carieră în cercetare, guvern sau sectorul non-profit. În fiecare an, Korbel School Josef primește aproximativ 100 de cereri și acceptă 4 candidați, ceea ce face un program de după și competitiv foarte căutat.

candidații noștri de doctorat să dezvolte relații strânse de lucru cu facultatea într-un mediu deschis, informal, care facilitează interacțiunea și schimbul de idei. Dimensiunea redusă a programului contribuie, de asemenea, la un puternic simț al comunității. Korbel Școala Josef contestă fiecare elev pentru a deveni un savant original și creativ oferind în același timp un mediu propice pentru dezvoltarea personală și profesională.

In ultimii ani, absolvenții noștri de doctorat au plecat să predea la universități și colegii de arte liberale, cum ar fi Universitatea Queens din Belfast, Colegiul Occidental, Colorado College, Universitatea din Delaware, Universitatea din Florida de Sud și Air Force Academy. Alti absolvenți au urmat cariere non-academice la Fundația Ford, Carter Center, Crucea Rosie Americana, Guvernul Statelor Unite și mai mult.

câmp Specializari

  • politică comparată
  • economia politică internațională
  • teoria politică

Centre si institute

O altă modalitate pentru candidații noștri de doctorat pentru a obține locul de muncă suplimentare și experiență de cercetare este prin implicarea cu centrele școlii noastre, institute și reviste. Candidații sunt în prezent lucrează cu centrele următoare, institute și jurnale:

  • Centrul pentru dezvoltare Drepturile
  • Sie-Chéou Kang Centrul de securitate și în diplomația internațională
  • Frederick Pardee Centrul pentru International Futures
  • Drepturile omului și bunăstarea umană Jurnalul Online

ASISTENȚĂ FINANCIARĂ

Korbel Școala Josef oferă o renunțare completă de școlarizare trei ani și stipendiu de viață pentru cei mai mulți candidați acceptat la programul nostru de doctorat. În plus, candidații la doctorat pot profita de oportunități pentru a servi ca asistenți de cercetare de la Korbel School Josef.

  • Informații suplimentare privind oportunitățile de burse și granturi externe

RESURSE PROGRAM

  • Biroul de site-ul web pentru afaceri Student (https://portfolio.du.edu/issta), de origine al manualului de doctorat și alte documente importante
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As one of the top-ranked schools for international relations and public policy, the Korbel School offers a hands-on approach to learning that seeks to contribute to a sustainable world—and today our m ... Citeste mai mult

As one of the top-ranked schools for international relations and public policy, the Korbel School offers a hands-on approach to learning that seeks to contribute to a sustainable world—and today our mission is more important than ever. We are taking on the great challenges of our time: making the global economy more equitable and inclusive, responding to new and emerging security threats, advancing human rights and social justice, combating climate change and promoting healthy democracy. Citește mai puţin