Phd în tehnologia alimentară

University of Chemistry and Technology, Prague

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Phd în tehnologia alimentară

University of Chemistry and Technology, Prague

Prezentare generală

Scopul principal al programului de doctorat este de a pregăti absolvenți cu capacitatea de muncă de creație independentă și de cunoștințe profunde în domeniul tehnologiei alimentare și a altor discipline conexe. Studiul este axat pe activitatea științifică și de cercetare în procesele tehnologice și se bazează pe cunoștințe cuprinzătoare discipline economice chimice, biologice, inginerie și, precum și cunoașterea thesolution a problemelor complexe specifice ale ramurilor de alimente alese (cereale, brutar și zahăr tehnologie, tehnologie lactate și grăsimi, carne și produse din carne de tehnologie, tehnologia fructelor și legumelor, tehnologia de agenți activi de suprafață și a detergants și cosmetice).

Cariere

Absolvenții sunt capabili să lucreze în știință și cercetare sau direct în industria alimentară, precum și în domenii conexe, cum ar fi produsele cosmetice și industria chimică, inclusiv prelucrarea deșeurilor și protecția mediului înconjurător. Acestea pot deține funcții de conducere în dezvoltare, producție, de control și de proiecție în societăți comerciale sau instituții de stat. Din cauza conceptului larg de expertiză absolvenți sunt gata nu numai pentru o acțiune profesională în specializarea lor, dar, de asemenea, pentru adaptarea la o posibilă aplicare în alte domenii științifice și tehnice.

Selecția tezelor recente

  • Prepararea si caracterizarea sorbenți bazate pe polizaharide modificate
  • Proprietățile funcționale ale proteinelor din zer
  • Tendințe în ambalarea produselor alimentare: ambalaje cu activitate antimicrobiană și aspectele legate de igienă de utilizare a plastifianți pe bază de ulei de soia epoxidat
  • Reacții radicale și pericyclic în grăsimi și uleiuri la temperaturi ridicate
  • Evaluarea Autenticitatea de oțet și Conserve produse Oțet care conțin
  • Factorii selectați care afectează siguranța produselor alimentare și feluri de mâncare
  • Fractionare de proteine ​​din zer majore
  • Cauzele și prevenirea defectelor de produse alimentare
  • Prepararea derivaților de polizaharide cu semnificație aplicare
  • Analiza structurală a polizaharide de ciuperci de lemn dezintegrare medicinale

Diverse

deschis de inscriere

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,100 EUR
Locations
Republica Cehă - Prague, Prague
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Republica Cehă - Prague, Prague
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala