Scopul programului este de a dezvolta competența aplicată a studentului postuniversitar la un nivel avansat în cercetare, analiză, interpretare și înțelegere a turismului și ospitalității.

Printr-o disertație doctorală, studentul va arăta dovezi ale cercetării independente prin metode cantitative sau calitative sau o combinație a ambelor, pentru a rezolva probleme complexe din societate pentru sustenabilitatea industriilor din turism și ospitalitate. Programul va ajuta la dezvoltarea academică și profesională continuă a studenților postuniversitari.

Cerințele de admitere

O medie de minimum 65% pentru MTech / Masters la nivelul NQF 8/9 în turism sau ospitalitate sau orice alt domeniu asociat. Trebuie prezentat un portofoliu de dovezi pentru evaluare și aprobare de către comisia departamentală de cercetare și gradele superioare.

Detalii de contact

Nume: Dna J Naiker
Tel: 27 (0) 11559 1595 / Email: jeneshrin@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date