Ph.D. nostru Programul oferă oportunități de cercetare independente avansate și de studiu, care se încheie cu prezentarea și susținerea unei lucrări. Ph.D. gradul este completat în mod normal, în trei până la cinci ani (cel puțin doi ani, se aplică în cazul în care elevii dețin deja un M.Sc. recunoscut grad). În acest timp, elevii să ia un minim de trei cursuri și seminarii prezintă trei departamentale.

Excelenta in Cercetare Absolvent

Departamentul de Stiinte Biologice de la Universitatea din Windsor oferă absolvent de formare remarcabile atât pentru master și studii de doctorat. facultatea noastră sunt biologi remarcabile cu reputație internațională ca cercetători excelente. Absolvenții noștri au obținut un succes la toate nivelurile de mediul academic, industrie, și guvern, și s-au folosit, de asemenea, educația lor, ca o rampă de lansare de succes în programe profesionale, inclusiv în medicină, stomatologie, farmacie, medicina veterinara, si terapie fizica.

Studii postuniversitare la Universitatea din Windsor sunt structurate spre dezvoltarea cercetarii. Programele noastre sunt concepute pentru a oferi flexibilitate în cerințele de curs, astfel încât să puteți adapta programul dvs. pentru a îmbunătăți formarea dumneavoastră de cercetare și de productivitate. M.Sc. și Ph.D. Programele de cercetare se angajeze la fiecare nivel de concentrare de la procesele moleculare ale ecosistemului, folosind sisteme microbiene, vegetale și animale.

Facilități deosebite

Clădirea Biologie ocupă peste 6040 de metri patrati de birouri si spatii de laborator. Avem numeroase facilități speciale care sprijină cercetarea restante peste stiintele biologice. Pentru studiile in celula, moleculara, biologie si de dezvoltare:

 • biologie moleculară facilitate de bază
 • State-of-the-art microscopie confocala
 • sequencers automatizate și tehnologii de donare ADN
 • Tehnologia microarray și un server bioinformatica
 • Camere de cultură celulară
 • Laboratoarele care îndeplinesc standardele internaționale pentru procedurile de tehnologie ADN recombinant

Pentru studiile in ecologie, evolutie, de mediu, si biologie comportamentale:

 • Facilități pentru îngrijirea mamifere, păsări, amfibieni, pești și
 • Incubatoare de afaceri și plimbare în mediu camere
 • Accesul la stațiile de cercetare din întreaga Canada și la tropice
 • camionete multi-pasageri și bărci
 • O facilitate extensivă cu efect de seră
 • Un incubator de pește experimental
 • Centrul de Cercetare a Mediului Pelee

Departamentul de Stiinte Biologice împarte o asociere strânsă cu Lacuri Institutul de Cercetare a Mediului Marii (GLIER), care este găzduit în campus, și cu grapa Research Station în apropiere de Ministerul Agriculturii din Canada.

Cum se aplică

studenții interesați ar trebui să comunice direct cu profesorii din departamentul nostru. Fiecare profesor susține o pagină web care explică interesele lor de cercetare și prezintă pozițiile de student absolvent disponibile în laboratoarele lor: www.uwindsor.ca/biology/graduate (click pe link-ul "și Facultatea de Personal").

Odată ce ați comunicat cu un supraveghetor potențial, procesul de aplicare a programului de absolvent de la Universitatea din Windsor, poate fi completat on-line.

Cerințele de admitere

Candidații cu un grad onoruri în științe biologice sau domeniu legat și care au fost considerate ca fiind studenții restante pot fi admiși direct în doctorat program. Solicitanții care dețin un M.Sc. grad sau echivalent de la Universitatea din Windsor sau de la o altă universitate sau colegiu recunoscut poate fi admis la doctorat program cu picioare avansat în cursul de lucru așa cum este descris mai jos.

Cerinte program

Elevii pot urmări una dintre următoarele domenii din cadrul doctor în științe biologice: 1) moleculară / Biologie celulară; 2) Ecologie, Evoluție, mediu, și comportamentul; si 3) Neuroscience și comportamentul.

Curs de lucru: Studenții spre doctorat reieșind grad va urmări unul dintre programele prezentate mai jos: 1) Studenții procedând în mod direct la doctorat dintr-un Onoruri B.Sc. grad va fi de așteptat să:

 • respectă reglementările generale;
 • participa la toate seminariile departamentale în Științe Biologice (prezentări formale ale vorbitorilor care vizitează; seminarii student absolvent, prezentări de teze de apărare și prezentări de apărare disertație) în fiecare an de înregistrare full-time;
 • prezintă un seminar departamentale în fiecare an de înscriere (apărarea disertație poate conta ca unul dintre acestea);
 • să completeze cu succes un minim de trei (3) cursuri postuniversitare. Cu aprobarea Comitetului de doctorat, cursuri pot fi într-o zonă inrudit. Statistici 65-453 (Statistici pentru Life / Științe sociale) pot fi permise pentru absolvent de credit;
 • finaliza o disertație care cuprinde rezultatele unei investigații inițiale;
 • apăra teza de doctorat la o prelegere publică sau seminar.

Studenții recomandate și aprobate pentru transferul în Ph.D. Programul după ce a terminat între 12 și 15 luni și un curs (1), cu cel puțin un grad de A- a unui M.Sc. Studii in Stiinte Biologice de la Universitatea din Windsor, vor primi în mod normal, un credit în timpul M.Sc. program și necesită două mai multe credite la doctorat nivel pentru un total de trei (3) cursuri.

2) Studenții care intră într-un doctorat program cu un M.Sc. grad va fi de așteptat să:

 • respectă cerințele generale;
 • participa la toate seminariile departamentale în Științe Biologice (prezentări formale ale vorbitorilor de vizită, seminarii student absolvent, prezentări de teze de apărare și prezentări de apărare disertație) în fiecare an de înregistrare full-time;
 • prezintă un seminar departamentale în fiecare an de înscriere (apărarea disertație poate conta ca unul dintre acestea);
 • să completeze cu succes un minim de două cursuri postuniversitare, care pot fi într-o zonă inrudit. Cu aprobarea Comitetului de doctorat, cursuri pot fi într-o zonă inrudit. Statistici 65-453 (Statistici pentru Life / Științe sociale) pot fi permise pentru absolvent de credit;
 • finaliza o disertație care cuprinde rezultatele unei investigații inițiale;
 • apăra teza de doctorat la o prelegere publică sau seminar.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Windsor, Graduate »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date