Candidatul ar trebui să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditului. Un candidat calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente.

Studenții potențiali trebuie să pregătească o propunere de cercetare în consultare cu un membru al personalului Departamentului de Contabilitate astfel alocat acestora. Această propunere trebuie prezentată unui grup convocat în acest scop. Odată ce a fost luată o decizie prin care propunerea a fost acceptată, viitorul student va avea voie să se înregistreze pentru grad.

Cerințe de admitere: Un candidat care se află în posesia unei audituri bazate pe universitate sau computerizat Calificarea de master orientată spre audit pe NQF nivel 9 / NQF vechi 8 nivel poate solicita admiterea la această calificare. În mod alternativ, orice altă calificare aferentă, cu un nivel minim de competență specific programului la nivelul NQF nou 9 / NQF vechi 8 nivel și experiență aferentă, considerată relevantă și suficientă de Departamentul Contabilitate. Finalizarea înregistrării pentru program (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care respectă cerințele specifice departamentului. Aceste cerințe includ, de obicei, lucrări pregătitoare care conduc la o propunere de cercetare care este aprobată de departament. Exemple posibile de lucrări pregătitoare sunt lectură prealabilă, recenzii de literatură, elaborarea conceptelor și finalizarea cu succes a cursurilor scurte care vizează dezvoltarea abilităților și / sau a cunoștințelor. De asemenea, candidații pot fi solicitați să își apere cu succes propunerile de cercetare în cadrul sesiunilor de discuții speciale.

Date de contact: prof. Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date