Aplicație Real-lume

Vârsta Date Cuprinzătoare este aici. progrese tehnologice pe parcursul ultimului secol au creat mii de miliarde de puncte de date. Provocarea pentru organizațiile este cum să transforme toate aceste date în informații utile. Cei care au abilitatea de a gestiona și de a analiza oferi perspective de luare a deciziilor sunt în cerere mare.

Nostru Ph.D. Program este tradițională și inovatoare - aplicată și teoretică, un doctorat pentru secolul 21. aplicatie reala, cu date reale, conduce procesul de învățare al studentului nostru. Ia-o privire la unele dintre cele mai interesante descoperiri studenții noștri au descoperit ca acestea se aplică de învățare a acestora.

Big Data - mare schimbare

Big Data se schimbă nu numai modul în care ne-am lua decizii, dar se schimbă modul în care ne gândim la sănătatea noastră, transportul nostru, finanțele noastre, comunicațiile noastre ... aproape fiecare dimensiune a vieții noastre. Traducerea de date mari în informații semnificative este motorul care conduce descoperirea în biologie, finanțe, inginerie, marketing, sociologie, chimie și totul între ele. Ph.D. în Google Analytics și Știința datelor de la Universitatea Kennesaw State este un program de doctorat interdisciplinar de ultimă oră care poduri decalajul dintre cerere și teorie, între mediul academic și industrie. Programul integrează concepte din informatică, matematică și statistică cu aplicații în afaceri, Sănătate, Transport și Politici Publice, pregătind următoarea generație de date Oamenii de știință.

Îmbunătățirea procesului

Folosind o combinație de comentarii Yelp și date Twitter, cu variabile tradiționale predictive, elevii KSU s-au îmbunătățit de vânzări procesele de prognoză pentru mai multe întreprinderi - mari și mici. Prin extragerea de recenzii Yelp, studenții au fost în măsură să ofere aceste întreprinderi perspective neașteptate ale consumatorilor - ajutându-le pentru a servi mai bine clienții lor.

Perspective noi

Cu ajutorul datelor legate de angajament de familie, sanatate fizica, perspectivele mentale și a bolilor, această analiză a dus la dezvoltarea unei noi taxonomie segmentare, oferind perspective îmbunătățite în nevoile specifice dispozitivului indivizilor pe măsură ce îmbătrânesc.

Strategii mai bune

Cu ajutorul acestei analize, analize detaliate au fost dezvoltate legate de modul în care progresul bolilor și a răspândit o populație umană după un dezastru natural, ceea ce duce la strategii mai bune de distribuție vaccinare și circulația optimă a bunurilor și materialelor.

Analiza model

Cu ajutorul acestei analize, analize detaliate au fost elaborate legate de modelele de crimă pe baza datelor meteorologice. Ca urmare, prognozele meteo ar putea fi folosite pentru a contribui la stabilirea strategiilor optime de aplicare a legii.

găsirea Relații

Cu ajutorul datelor colectate de la Departamentul de Transport Biroul de transport Statistică din SUA, studenții KSU au fost capabili de a determina care factori au cauzat cele mai multe întârzieri în călătorie al companiei aeriene și a folosit aceste informații pentru a reduce timpul de călătorie atunci când călătoresc cu avionul în Statele Unite în ultimii trei ani. Datele au fost colectate de la Energy Information Administration din SUA pentru a arăta posibile relații între combustibil al companiei aeriene și a consumului de energie și de întârzieri și anulări al unei companii aeriene. Aceste informații pot fi folosite de către companiile aeriene pentru a ajuta în luarea deciziilor, atunci când vremea și alte circumstanțe atenuante fac deviere și anularea zborurile necesare.

Efectuarea unui impact

Această analiză a avut ca rezultat identificarea celor mai bune practici pentru a atrage, păstra și de a oferi sprijin pentru profesioniști din domeniul educației STEM peste disciplinele sub individuale de chimie, biologie, matematica si fizica in K-12 școli. Impacturile includ creșterea implicarea elevilor și studenților la intenția de a se înscrie la aceste discipline după absolvire. În 2015, National Science Foundation a recunoscut această cercetare, cu un premiu finanțat pentru a continua dezvoltarea de perspective de educație STEM și cele mai bune practici.

Analiza inovând

În loc de analiză a datelor structurate din coloane îngrijite și rânduri de numere aranjate pe foi de calcul, acest nou algoritm de căutare permite cercetatorilor sa utilizeze datele nestructurate, cum ar fi cea care există în e-mail, tweet-uri sau texte, de exemplu. Ele pot efectua, de asemenea, analiza pe fișiere video și audio.

Curriculum

Structura generală a KSU Ph.D. Programul va cuprinde trei etape:

  • Etapa 1: Cerințe pre-Program
  • Etapa 2: Curs
  • Etapa 3: Proiect de implicare și cercetare / Disertatie

elevii urmăresc un doctorat în Google Analytics și date Știință ar fi obligat să ia 48 de ore de curs, 6 ore de electives repartizate pe parcursul a patru ani, de cercetare disertație (12 oră Durată minimă) și stagiu (12 oră Durată minimă). În total, acest grad este un minim de ore de credit 78 de cursuri, stagiu și disertație.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Kennesaw State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
290 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Aug 31, 2023
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 31, 2023