Citește Descrierea Oficială

Scopul Doctor în Geologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul geologiei. Un doctorat în Geologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Geologie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.

O teză despre o problemă de bază știință geologică sau pământ sub un promotor al alegerii studentului; aprobat de către șeful departamentală și Facultatea de Științe. Normele generale de admitere, astfel cum este prevăzut de Facultatea de Științe și Universitatea, se aplică.

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date