Citește Descrierea Oficială

1

Doctorat în Cognitive Neuroscience la SISSA își propune să ofere studenților cu cunoștințe fundamentale și abilități pentru efectuarea de cercetări de ultimă oră în domeniu, acoperind subiecte diverse cum ar fi perceptia, limbajul, memoria, acțiunea și comportamentul social. O parte din cercetarea noastră este de asemenea natură translațională (de exemplu, neuropsihologie cognitivă), oferind astfel posibilitatea unei cariere în afara mediului academic.

Școala este puternic de cercetare orientate. facultatea noastră dedica cea mai mare parte a timpului de cercetare, oferind astfel tutelei excepționale. Această investiție substanțială în cercetare se reflectă în capacitatea noastră de a atrage fonduri extrem de competitive (există cinci în curs de granturi CEC în cadrul grupului, mai multe proiecte Frontier umane, și așa mai departe); să dezvolte legături puternice de cercetare, atât la nivel local (de exemplu, sistemul de sănătate al regiunii Friuli Venezia Giulia, Unione Italiana Ciechi, Universitatea din Trieste), cât și internațional (de exemplu, NTNU, Harvard, Oxford); și publică în reviste de conducere, cum ar fi Current Biology, PNAS, Stiinta si Natura.

2

Programul are o abordare interdisciplinară puternic: temele noastre de cercetare si expertiza sunt potrivite pentru elevii cu medii în informatică, matematică, medicină, psihologie experimentală, fizica teoretică, biologie și lingvistică, precum și neuroștiințele propriu-zis, în mod evident. Limba oficială la SISSA este engleza, deci vorbind italiana nu este o cerință.

Volumul de muncă este în principal axat pe realizarea unui proiect de cercetare, sub supravegherea facultății noastre, și în colaborare cu colegi, post-doc și, eventual, de profesioniști externi, cum ar fi neurologi, biologi sau experți de reabilitare. Pentru studenții din primul an, Școala oferă, de asemenea, cursuri pe bazele neurostiintelor cognitive, teoretice și metodologice.

În plus față de această frontală și hands-on de învățare, Școala oferă studenților săi un mediu de cercetare vibrant, promovând în continuare o creștere a acestora. O serie jurnal de club are loc săptămânal; post-doc oferă cercetare discuții în fiecare săptămână alte; o școală de vară este oferit anual, aducând SISSA atât un grup de elevi externi genial de a interacționa cu, iar unii dintre savanți mai stabilit în domeniu; vizitatorii naționale și internaționale vin în mod regulat la SISSA oferind atât discuțiile de ultimă oră și oportunitate pentru întâlniri de grup unu la unu sau mici. vizitatori anterioare includ cele mai stralucitoare stele pe cer neurostiintelor cognitive, cum ar fi Noam Chomsky, Edvard Moser, și Alfonso Caramazza.

Durata programului este de trei ani, dar extensiile de un an sunt tipice (acoperite de o bursă școlară). De asemenea, este posibil să se petreacă ceva timp în timpul de doctorat la o altă instituție de cercetare, în cazul în care acest lucru este necesar pentru finalizarea cu succes a proiectului.

plasări recente după doctorat la SISSA includ

  • Universitatea Harvard (Cambridge, Statele Unite ale Americii),
  • Princeton University (Princeton, Statele Unite ale Americii),
  • Universitatea Norvegiană pentru Știință și Tehnologie (Trondheim, Norvegia),
  • Universitatea din Glasgow (Glasgow, Scoția, Regatul Unit),
  • Universitatea din Manchester (Manchester, Marea Britanie),
  • Université de Genève (Geneva, Elveția),
  • University of Southern California (Los Angeles, Statele Unite ale Americii),
  • Radboud University Nijmegen (Nijmegen, Olanda),
  • Universitatea din Sydney (Sydney, Australia).
Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la International School for Advanced Studies (SISSA) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date