Phd structurată în lingvistică aplicată

Generalități

Programul de descriere

Acest program de doctorat în Lingvistică Aplicată este un program full-time de patru ani, care include o combinație de module predate (în anul 1 al programului) și de cercetare individuală, componenta principală fiind teza de doctorat. În tandem cu teza de doctorat, acest program are ca scop de a spori cunoștințele profesionale ale profesorilor de limbi străine și profesioniști de limbă concentrându-se pe caracteristicile de bază ale limbajului ca sistem (gramatica, lexic și fonologie), învățarea limbilor străine și de achiziție, precum și limba în contextul său mai larg pentru societate. Modulele predate vor fi oferite într-un mediu de față-în-față și de învățare amestecate vor fi folosite pentru a oferi o flexibilitate pentru cei care învață.

Principiul educațional de bază al programului este că acesta va fi condus de cercetare și va atrage după sine angajarea cu cercetarea de ultimă oră într-o serie de sub-domenii de lingvistică aplicată. Acest lucru va însemna promovarea învățării bazate pe cercetare judecătorească prin care prezintă probleme din lumea reală legate de utilizarea limbii și de achiziție. Stimularea gândirii critice este, de asemenea, de bază principiile educaționale ale programului. Elevii vor fi provocați pe tot parcursul programului de a se angaja critic cu modele primite de utilizare a limbii și de achiziție. O serie de strategii pedagogice vor fi desfășurate pentru a promova învățarea activă de cercetare conduse și burse de studiu. școli de vară rezidențiale vor fi, de asemenea, o componentă cheie a programului și va permite studenților să se angajeze cu profil inalt Lingviștii Aplicata si, de asemenea, să prezinte propriile lor de cercetare, cu scopul de a stimula dezvoltarea lor ca cercetători independenți.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education.

Founded in 1898, Mary Immaculate College (MIC) is a Catholic College of Education and the Liberal Arts. The College offers a wide range of programmes in Education. Citește mai puţin