Prin cercetare

Generalități

Programul de descriere

Liderii lumii în studiile de dezvoltare

IDS este o instituție de lider mondial pentru cercetare în domeniul dezvoltării, predare și învățare, impact și comunicare, cu sediul la Universitatea din Sussex. Universitatea din Sussex este clasată pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare. Această clasare QS mondială reflectă reputația puternică și calitatea ofertei de cercetare și cursuri din campus, inclusiv prin IDS.

Cercetare la IDS

IDS este dedicat cercetării proceselor de dezvoltare socială, politică și economică și de schimbare pentru a înțelege problemele legate de sărăcie și problemele legate de dezvoltare în domeniile locale, naționale și globale. Prin cercetarea noastră, ne străduim să ne realizăm viziunea societăților echitabile și durabile, atât la nivel local, cât și la nivel global, în care toți trăiesc în condiții de siguranță și împlinesc vieți libere de sărăcie și nedreptate.

Cercetarea noastră este modelată de abordarea noastră distinctivă "de excelență angajată". Aceasta înseamnă că calitatea și impactul activității noastre depind de colaborarea noastră cu guvernele, ONG-urile internaționale, societatea civilă locală, cetățenii, cercetătorii interni, donatorii, întreprinderile și multe altele pentru a realiza schimbări pozitive, informate strategic de înaltă calitate - relevante - cercetare și dovezi.

Domenii de studiu

Căutăm cercetători doctoranzi interesați să lucrăm la proiecte care răspund la următoarele provocări globale și la intersecțiile lor:

  • reducerea inegalităților
  • accelerarea durabilității
  • construirea unor societăți inclusive și sigure.

Suntem interesați în special de munca care demonstrează originalitatea în abordarea subiectelor legate de activitatea clusterelor noastre de cercetare, și anume: afaceri, orașe, conflicte, digitale, gen, guvernare, transformări verzi, sănătate, participare, putere, politică de resurse și viitor rural.

Cariere în viitor

Cercetătorii IDS au continuat să lucreze în calitate de miniștri în guvernele naționale, funcționari de nivel înalt în organizații de dezvoltare, cum ar fi PNUD și Banca Mondială, funcționari publici, lideri ai organizațiilor societății civile, printre care Mama Cash and Aid Aid și academicieni de la universități lumea. Aceștia lucrează pentru a defini și rezolva unele dintre cele mai presante provocări globale ale lumii. Timpul dvs. la IDS vă va dota atât cu cunoștințele teoretice, metodologiile de cercetare și abilitățile practice pentru a face o diferență reală în aducerea schimbărilor transformative.

Comunitate de cercetare înfloritoare

Institutul găzduiește aproximativ 240 de angajați și 260 de studenți la un moment dat. Dar comunitatea IDS se extinde mult dincolo de aceasta, cuprinzând o rețea extinsă de peste 360 ​​de parteneri , 3.000 de absolvenți și sute de foști angajați. Toți cercetătorii doctoranzi fac parte integrantă din această comunitate și au acces la oportunități de cercetare, cunoștințe, comunicare și predare, precum și angajamentul față de personalul IDS, precum și o serie substanțială de seminarii prezentate de profesioniști și practicieni de vârf în domeniul dezvoltării.

Supravegherea și evaluarea

Fiecare cercetător la doctorat are cel puțin doi supraveghetori. În timpul procesului de înscriere, vă veți identifica supervizorii preferați. Potențialii supraveghetori pot fi identificați prin căutarea în directorul nostru. Numărul orelor de supraveghere formală va varia de-a lungul cursului de doctorat în funcție de student, de supervizor și de tipul de cercetare. IDS publică un Memorandum de înțelegere care stabilește așteptările privind supravegherea. În timpul cursului de doctorat, vă așteaptă să oferiți două seminarii comunității IDS. Primul, la sfârșitul Anului I, este numit Seminarul de Cercetare și acesta oferă o imagine de ansamblu a planurilor dumneavoastră de doctorat înainte de începerea lucrărilor pe teren. Al doilea se întâmplă la jumătatea anului 3. Acesta este numit Seminarul "Lucrul în Progres" și se concentrează asupra rezultatelor cercetării și asupra argumentelor generale din disertație.

Cursul dumneavoastră de doctorat este examinat prin disertație și viva. Teza nu trebuie să depășească 80.000 de cuvinte. Aceste limite includ note de subsol și bibliografie, dar exclude orice anexe.

"IDS oferă cercetătorilor doctorat un mediu îmbogățit, cu acces la o gamă largă de experți cu diferite medii disciplinare. Comunitatea IDS este mereu plină de energie și de un angajament de a răspunde la întrebări dificile, ceea ce face ca acesta să fie un loc interesant în care să se întreprindă cercetări. Mă simt deosebit de binecuvântat să fiu printre un grup supportiv de colegi care oferă îndrumare la fiecare întoarcere. "Dina Zayed, cercetător la bursă de doctorat IDS

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

The Institute of Development Studies (IDS) is a global research and learning organisation for equitable and sustainable change. We are ranked first in the world for development studies, in partnership ... Citeste mai mult

The Institute of Development Studies (IDS) is a global research and learning organisation for equitable and sustainable change. We are ranked first in the world for development studies, in partnership with the University of Sussex. Citește mai puţin